начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

Има ли начин след толкова години?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Има ли начин след толкова години?

Мнениеот kostova_ani » 15 Авг 2005, 12:58

Преди броени дни разбрах, че майка ми е осиновена и не знае нищо за произхода си. Единствените сведения, с които разполага е, че са я взели през 1945г.,когато е била на няколко месеца от жена на име Люси Барокян, арменка по произход от Тополовград, която по онова време е работела в бар София и живеела на квартира в Подуене на улица Чепино №5. Доколкото баба ми, която я прибрала и отгледала разбрала бащата бил немец и двамата възнамерявали да заминават за Германия.
Знам, че данните са нищожни, но може би има някакъв начин да разбера нещо повече за тази история?
Последна промяна kostova_ani на 16 Авг 2005, 17:00, променена общо 1 път
kostova_ani
Нов потребител

Мнениеот Евгения » 15 Авг 2005, 17:25

Г-жо Костова,
тъй като засега нямате други отговори, може да разгледате тема"Искам да разбера за родителите си?" от "Семейни казуси". Може някоя информация да Ви бъде полезна. Успех! :)
Евгения

Мнениеот галина » 16 Авг 2005, 16:30

Тук,в този форум няма кой да ви помогне.Що не пишете на Гала и онзи с колелото?
галина

Назад към Семейни казуси