начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

Как да врча Заповед за дисц.уволнение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот donna » 08 Май 2006, 22:27

Наистина с тоя отговор много се смях, явно господина не е запознат с доста неща от трудовото право .
Ако не могат да връчат писмото с обратната разписка пощите ви го връщат като отбелязват непотърсено .
Ако се съобразиш с това становище може да си пишеш заповеди за дисциплинарно уволнение и да си ги връчваш до второ пришествие.
Много ясно съм написала как се процедира ,прочети отново цялата тема . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Преди доста време писахме една жалба до ИТ ,където работодателя беше уволнил всички дисциплинарно без въобще да връчи заповед /хората го молиха на крака да им ги връчи/имаше само отбелязване в трудовите книжки ,че и тях беше задържал , от съответната ИТ отговориха ,че трябва да се обжалва заповедтта за д. у-ние ,такава повтарям нямаше.
Писахме жалба до ГИТ и копие до Министерството на труда мисля /нямам точен спочен/ минаха около 2г. отговора се чака :lol: :lol: :lol: все още

Aко толкова се притесняваш да я уволниш тая работничка препоръчвам ти да си я държиш за талисман на заведението . :lol: :lol:
А и кой ви гарантира ,че тая работничка, ако разпише обратната разписка няма да я разпише с параф различен от тоя с който се е подписвала по документи при работодателя ,както и по документи и на други места ,вкл и подписа върху личната карта и в един момент,ако обжалва в съда , поиска експертиза да установи чии е подписа ........и какво ще установи тая експертиза сигурно ,че не е нейния ............ех опосност след опасност дебнат за д една обратна разписка :lol: :lol: :lol:

Вие сигурно ще поискате за свидетел пощаджията и той горкия като не си спомня нищо ,щото не е длъжен да помни физиономиите на всички дали ще си спомни че вашата хубавица е била тая дето се е разписала или не :lol: :lol: :lol:
donna
Старши потребител

Мнениеот emmill » 09 Май 2006, 09:26

Здравей Донна!
Да ти кажа честно решил съм да не я уволнявам дори и да се почви след два или три месеца.
Ще и предложа да покани хората от ОИТ да дойдат и да я уволнят. Това съвсем сериозно.
И извинявай че понякога съм малко груб.
чао и успех.
emmill
Младши потребител

Предишна

Назад към Трудово право