начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

чл.226, ал.1 ДПК

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

чл.226, ал.1 ДПК

Мнениеот радо » 14 Апр 2004, 15:23

Моля пратете ми образци от декларация по чл.226,ал.1 ДПК и чл.25, ал.6 от Закона за нотариусите и нотариалната дейност(за гр., семейно и имотно състояние).Благодаря Ви предварително
радо

Re: чл.226, ал.1 ДПК

Мнениеот donna2 » 14 Апр 2004, 16:36

http://mconsult.dir.bg/pdf/obr22.pdf- ДЕКЛАРАЦИЯ ПО чл.226 от ДПК

ЗА другата почакай малко че сега нямам време
donna2
Потребител

Мнениеот радо » 14 Апр 2004, 16:50

благодаря ти,аз го намерих в .pdf формат, ама нямам acrobat reader:))
радо

Мнениеот donna2 » 14 Апр 2004, 18:56

ДЕКЛАРАЦИЯ

За гражданство, жителство, гражданско, семейно и имотно състояние по чл.25 ал6 от Закона за нотариусите и нотариалната дейност

Подписаният/та/ ........................................................................................ с ЕГН.........................................../за чужденец личен номер или дата и място на раждане / документ за самоличност ,вид………серия ……….№………..издаден на …………………г. от……………..държава………….град …………настоящ адрес………………….

ДЕКЛАРИРАМ

I/съм гражданин/ка съм.........................................................................................
/посочва се държавата /
постоянен адрес област………………..община…………………град……………
жк………………блок………………вх………………ул………………..№…………..
в гр./с. .......................................................................................

2/. Гражданско състояние :женен ,неженен,омъжен ,неомъжена,вдовец,вдовица,разведен/а
/вярното се подчертава/

съпруг/а……………………………………………………………………………………
брак сключен на …………………………………………………………………………

3/предишни бракове : има/няма

1. брак сключен на…………….прекратен на ………….поради: смърт ,развод,унищожаване на брака
2. брак сключен на…………….прекратен на ………….поради: смърт ,развод,унищожаване на брака
/вярното се подчертава/

Известно ми е ,че за декларирани от мен неверни данни нося наказателна отговорност по чл.313 от НК

Дата .....................гр………. Декларатор:
donna2
Потребител

Мнениеот радо » 19 Апр 2004, 15:42

mnooooooooooogo blagodrq:))))))))
радо

Мнениеот Неделина Чангалова » 19 Яну 2005, 18:38

Моля ви да ми изпратите формуляр на декларация по тази тема.
Неделина Чангалова

Мнениеот донна2 » 19 Яну 2005, 18:44

виж препратката
донна2

Назад към Данъчно право