начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

Връчване заповед за дисциплинарно уволнение на лице .....

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Връчване заповед за дисциплинарно уволнение на лице .....

Мнениеот st_neo » 30 Окт 2006, 13:13

На осн. чл.195, ал.2 КТ заповед за дисциплинарно уволнение се връчва срещу подпис на работника или служителя, а при невъзможност - заповедта му се изпраща с препоръчано писмо с обратна разписка. Как да постъпя когато работникът или служителят по информация на ОД"Полиция" се намира зад граница и адресът му не ни е известен?
st_neo
Нов потребител

отговор

Мнениеот peshtera » 30 Окт 2006, 13:15

Според мен ако пратите писмо с обратна разписка на адреса му и го получи негов близък то ще се смята за връчано по надлежния ред.
".... в деня,когато погребваме шхуните
мечтите ни - боси сираци -
безвъзвратно губят посоката
към сбъднатата Итака..."
peshtera
Младши потребител

Мнениеот fucus » 30 Окт 2006, 14:51

По информация на НСГП и аз съм извън страната от 2 години, даже от избирателните списъци са ме извадили, ама освен, че купих 3 стека безмитни цигари за 20 мин съм си тука, даже паспорта съм върнал лично и с протокол в РПУ, когато изтече. Не се доверявайте много на тая информация, пълно е със заплеси по КПП-тата, които ги мързи да прекарат паспорта през четеца на влизане, защото примерно си пушат цигарките на слънчице, по-добре проверете докога е валиден паспортът на лицето.
fucus
Младши потребител

Мнениеот viktor79 » 30 Окт 2006, 15:22

Opitai s DV.
viktor79
Потребител

Назад към Трудово право