помогнахме на "сигурните хора" да се проведе конкурса за да могат да спечелят, сега вече сме излишни1
аз лично се чувствам употребена и изхвърлена
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
|
anjelo написа:Тя работата е ясна, ами я кажете какво стана с ЕНЧО!?? Явили се днес? Шестичка ли има пак или вече му е малко и се бори за СЕДМИЧКА?!
bogo_mil написа:ОСТАВЕТЕ ГО ЕНЧО, това е ФЕНОМЕН, КОЙТО НЕ СЕ Е ЯВЯВАЛ НА КАКВИТО И ДА Е ИЗПИТИ ЗНАЕ КАК ТОЧНО И КОГА ЩЕ ТИ ПИШАТ САМО ШЕСТОЦИ>>>>ДА
ИНАЧЕ КОНКУРСА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЖАЛВА В СРОК, НО ПО-ВАЖНОТО Е ДА СЕ АНГАЖИРА ВНИМАНИЕТО НА МЕДИИТЕ.....ДАВАЙТЕ КОЛЕГИ, А НЕ ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ И ТО ВЪВ ФОРУМА.....МЯСТОТО НА ОБРЕЧЕНИТЕ.Е ДА ВЯРНО Е ЧЕ ИМАШЕ АБСОЛЮТНО НЕПОДГОТВЕНИ КОЛЕГИ, НОООО ТЕЗИ КОНКУСРИ ГИ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ТАКИВА КАТО ЕНЧО....
А НА ОНОВА ПИШЛЕМЕ ОКТАВИУС, ИСКАМ ДА МУ КАЖА ,ЧЕ МЕ ПОДРАЗНИ В САМОТО НАЧАЛО, ДОРИ ГО ПОДОЗИРАХ, ЧЕ Е НАГЛАСЕН ЗА КОНКУРСА ЗА МЛ.СЪДИИ....ПОДРАЗНИ МЕ КОГАТО ЗАПОЧНА ДА СИ ПРАВИ СМЕТКИТЕ БЕЗ КРЪЧМАР И ДА ИЗНАСЯ РАЗНИ КЛАСАЦИИ И КЛАСИРАНИЯ....ЗАТОВА КОЛЕГА ОКТАВИУС БЕЗ ВСЯКАКЪВ СВЯН ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ ПРОВАЛИШ С ГРЪМ И ТРЯСЪК......
Mersi na kolegkata,zna4i da razbirame,4e izpita proti4a perfektno likaila написа:здравейте,
аз бях вчера на изпит и мисля, че мина много добре, в смисъл , че не знам как съм се представила. Комисията беше перфектна, хората бяха много благоразположени, държаха се много добре и много спокойно, без пренебрежение, без заяждане, бих казала даже с уважение. В стаята бях около 20-30 мин, и двете комисии изпитваха нормално и се отнасяха нормално с всички хора, които бяха вътре.
отговаря се на един граждански и на един наказателен въпрос по конспекта. Въпросите се теглят, на гражданския хората казаха, че не държат особено, но не може да не се каже нищо. мисля че от обща правна култура всеки може да каже по нещо. основно питат по наказателния въпрос. и странични въпроси задават, но нещо като практическо препитване и както забелязах в повечето случай го обръщат на майтап.
успех на всички!
kolegke,vie v koq komisiq bqhtei.s.k.r.a написа:Осигуряват необходимата атмосфера и се отнасят с уважение. В моята зала изпитваха едновременно 2 комисии, тъй че имам поглед и върху двете. По отношение на гражданскоправния въпрос - не разчитайте на това, че не го слушат, на мен дори ми зададоха уточняващ въпрос по Етажна собственост, след като ме изслушаха докрай.
Нали ти беше тази,която ни съветваше да обжалваме,а сега явно не си на същото мнение или вече не е в твой интересi.s.k.r.a написа:Не мисля, че на колегите, които ще се явяват утре в момента им е точно до това, за да ги нападаш и в часност мен.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта