начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Търся адвокат или съвет

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат или съвет

Мнениеот ivo_totev » 29 Юли 2007, 10:01

Вчера питах дали някои може да ми помогне и днес задавам същия въпрос. На 22г. съм от София на 25.07 (рождения ми ден ) ме спряха за рутина проверка, дрегера показа 1.68,дадох кръв в I-ва градска но незнам колко е показала пробата и утре ме викат в 9.30 в 7-мо РПУ при Росица Варадинова. Първо провинение ми е.Посъветваха ме да си намера адвокат но нямам познат и за това ви моля вас, ако има заинтересовани да пишат на ivo_8507@abv.bg . И ако не оспея да си намеря адвокат моля посъветваите ме какво да правя утре като отида в РПУ-то.Ако имате някакви въпроси пишете аз следобет ще се включа и ще ви отговоря .Мерси предварително.
ivo_totev
Нов потребител

Мнениеот neadekvatnia » 30 Авг 2007, 19:41

караи без книжка по малко пари ще дадеш за полицаи отколкото за адвокати само се пази от неопитни шофйори /такива които си знаят че дори и без алкохол им е трудно да управляват толкова сложни машини //нали лют ти знаеш наи добре// но не мисли че всички са като теб/ щото без документа при ПТП е лошо

а колкото до воденето за рачичка вие обичате да водите защото водите само тези кото са с голями банкноти в подадената рачичка

лют си като изакана лютица
neadekvatnia
Нов потребител

Мнениеот bebitor » 31 Авг 2007, 02:18

neadekvatnia написа:караи без книжка по малко пари ще дадеш за полицаи отколкото за адвокати само се пази от неопитни шофйори /такива които си знаят че дори и без алкохол им е трудно да управляват толкова сложни машини //нали лют ти знаеш наи добре// но не мисли че всички са като теб/ щото без документа при ПТП е лошо

а колкото до воденето за рачичка [size=200]вие[/size] обичате да водите защото водите само тези кото са с голями банкноти в подадената рачичка

ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО СЕ ПАЗЕТЕ ОТ ОТКРОВЕНИ НЕГРАМОТНИЦИ ИЗ ФОРУМИТЕ, защото ако бяха чели поне веднъж Закона за движението по пътищата и Правилника за прилагането му, нямаше да пишат толкова неграмотно! И после няма те да дойдат да Ви оттърват кожата :evil: само устите им са големи и самочувствието...на пътя :cry: :cry: :cry:
Р.Р- запетаите не ги броя :evil:
neadekvatnia, достоен сте за съжаление във всяко отношение!
Продължавайте в същия дух! Ако адвокатите не Ви научат на ум и разум, ще го направи някой ден Хасан от 6-та килия :roll:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот Amorphine » 02 Сеп 2007, 16:45

neadekvatnia написа:караи без книжка по малко пари ще дадеш за полицаи отколкото за адвокати само се пази от неопитни шофйори /такива които си знаят че дори и без алкохол им е трудно да управляват толкова сложни машини //нали лют ти знаеш наи добре// но не мисли че всички са като теб/ щото без документа при ПТП е лошо

Глобата е от 100 до 300 лв при отнета книжка, при втори път вече има съд и от 500 до 1000 лв.
Amorphine
Младши потребител

Мнениеот barri » 03 Сеп 2007, 10:38

а колкото до воденето за рачичка вие обичате да водите защото водите само тези кото са с голями банкноти в подадената рачичка

И после защо е с този ник човекът.Напълно ти отива.
barri
Потребител

Назад към Наказателно право