начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

zdravoslovni uslovia na trud

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

zdravoslovni uslovia na trud

Мнениеот Nicolettaz » 17 Дек 2004, 09:43

Pomognete mi molia :)) Ima li normativen dokument kadeto sa opisani iziskvaniata pri 8 4asov raboten den s komputer? Polagat li se na slujitelite specialni o4ila i specialni plateni po4ivki
Nicolettaz

Re: zdravoslovni uslovia na trud

Мнениеот донна2 » 17 Дек 2004, 10:11

НАРЕДБА № 3/02г.за минималните изисквания за осигуряване на здравоссловни ибезопасни условия на труд при работа с видеодисплеи

наредба №15/1999г.за условията,реда и изискванията за разработване и въвеждане на физиологични режими на труд и почивки по време на работа
донна2

Мнениеот Nicolettaz » 17 Дек 2004, 10:17

Ve4e gi razpe4atah, no ne otkrivam iasen tekst 4e mi se polagat plateni po4ivki , kakto i predpazni o4ila naprimer
Nicolettaz

Мнениеот донна2 » 17 Дек 2004, 12:14

наредба №8 е отменена там се предвиждаше 15 мин. почивка на всекий 45 мин
донна2

Мнениеот Nicolettaz » 17 Дек 2004, 12:44

Polagat li mi se po zakon predpazni o4ila i plateni po4ivki vramkite na 8 4asovia raboten den ? V slu4ai 4e sled okolo 2 gopdini rabota sam polu4ila vazpalenie na nerv na diasnata raka i spored lekarite e v rezultat na rabotatta kakvo mi dalji rabotodatelia i svarzano li e vsi4ko tova s nepravilno razpredelenie na po4ivkite i usloviata na trud. Kak da potarsia pravata si ?

Blagodaria Vi :))
Nicolettaz

Назад към Трудово право