начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Измамник!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Измамник!

Мнениеот Vazmuten » 04 Дек 2007, 21:03

Здравейте!

Аз съм косвено потърпевш по случая, който искам да изложа. Съгражданин от моя квартал, собственик на триетажна еднофамилна каща, повече от две години , съвсем умишлено, използва ток и вода за собствени нужди и за нуждите на имота си, без да плаща за това. Интересуваме по какъв начин / вазможен ли е анонимен такав/ да се сигнализира за това престъпление, къде и какви биха били последствията за нарушителя, за да знам, дали си струва да предприемам нещо?
Благодаря Ви предварително!
Vazmuten
Нов потребител

Мнениеот Gabi1 » 06 Дек 2007, 13:32

Съответното електроразпределително или Вик дружество си прави проверка, съставя констативен протокол и представя материалите в Районната прокуратура или в РПУ за образуване на досъдебно производство.
Gabi1
Потребител

Мнениеот josefin » 06 Дек 2007, 22:44

Така е, ама доказването на " който сам, или чрез другиго...." е доста ялова работа. От опит знам, че такива обвинения падат и следва " .....съд признава ..... за невиновен...."
josefin
Младши потребител

Мнениеот Gabi1 » 07 Дек 2007, 11:14

Моят опит говори друго.... :wink:
Gabi1
Потребител

Мнениеот BOJKOVA » 07 Дек 2007, 12:39

Възмутен ,а от къде сте сигурен ,че съседа ви не си плаща сметките?
Да не би в свободното си вземе да проверявате кой от съседите ви е коректен платец и кой не?И да не би да се окаже ,че сте не толкова възмутен ,колкото имате лична вражда със съседа си?И кое ви кара да мислите ,че в Енергоснабдяване като подадете сигнал за СЪМНЕНИЯТА си ще напишат името ви на плакат .
"Може и да съм мечтател ,но не съм единственият." Джон Ленън
BOJKOVA
Младши потребител

Мнениеот Vazmuten » 13 Дек 2007, 17:25

Здравейте!
Благодаря на всички за отговорите! Лична вражда със съседа си нямам. Аз негодувам за много нередности, на които ежедневно ставам свидетел и където мога, се намесвам. Ако търсих почести и слава, нямаше да съм анонимен, но когато случая претарпи развитие, ще пиша отново във форума, за да провокирам и други, да реагират!
Vazmuten
Нов потребител

Назад към Наказателно право