начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Жалба до прокуратура

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жалба до прокуратура

Мнениеот deyana_tg » 04 Юли 2008, 18:00

Здравейте!
Какъв е редът за уведомяване на страните при постъпила жалба в прокуратура?
Пример: В районна прокуратура е постъпила жалба срещу някое лице. В какъв срок трябва да бъде уведомено лицето срещу което е подадена жалбата, от кого и по какъв начин?
Благодаря предварително!
deyana_tg
Младши потребител

Мнениеот deyana_tg » 08 Юли 2008, 11:51

Драги, proxyman, не мисля, че е злоупотреба да се задават въпроси в този форум.
Впрочем, ако не сте запознат - това е идеята на всички форуми.
Всички знаем, че цялата система в страната ни се уповава на "когато му дойде времето" и "както реши" някой там горе..., но това да се използва в един толкова квалитетен форум, е меко казано неуважение към аудиторията. :) :twisted:
deyana_tg
Младши потребител

Мнениеот bay4o » 08 Юли 2008, 12:30

А защо темите се дублират?
bay4o
Потребител

u

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 12:48

немога да схвана нещата и е много странно от това се интересувах и аз само че драги bay4o и proxyman лицето от преди с което сте си писали не е същoто а реалното за което се отнасяше моя проблем относно бивш приятел благодаря за отношението и продалжалвате така да се отнасяте според мен един юрист не би трябвало да допуска подобно поведение спрямо себе си това говори лошо за него а и нямаме доказателство че дадените лица отговарящи са юристи proxyman по-намали си думите в малко по-леки граници на допустимото bay4o дам относно за IP-то ами мога да те намеря и да подам жалба за обида как ти се струва примерно че е обидата е доста сурова ти тук за какво си да си губиш времето в обиди на дадени потребители или да отговаряш по даденитте теми това не ти е панаир а форум!
kalinova_petrova
Младши потребител

у

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 13:18

Еми, някой е свикнал да пише на латиница на кирилица ми е по-трудно :) , но във форум неможе на латиница! :roll:
kalinova_petrova
Младши потребител

у

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 13:33

Да! Но, ми отнема повече време при писането. Когато започнах да гледам и да пиша за парви път на компютър , беше като за начало с програмата MIRC - комукационна прграма , а там започнах с латиница и за това ми е по-лесно.
kalinova_petrova
Младши потребител

грешка*

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 13:34

комуникационна програма * :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот law_master » 08 Юли 2008, 14:40

еи пак ли ти ма. някой хора непрекасното се врат дет не им е мястото. какви жалби какви обиди кви 5 лева. ти наясно ли си въобще как стоят нещата. живей си мизерния животец и не досаждаш на хората. недей да заплашваш колегите с жалби че няма да разбереш от каде ще ти доиде.
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

ъ

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 15:11

1.не сам аз!второ ти си никой за да ми казваш каде ми е мястото!
3.запази си коментарите за саморазправа другаде!
4.никой не ти иска мнението!
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот law_master » 08 Юли 2008, 15:16

я си гледай раотата и не се прави на много важна. когато станеш поне на половина умна колкото съм аз тогава може да говориш с мене. дотогава скрий се в някой дупка без да вдигаш много шум :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

у

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 15:35

невиждам да си много умен каква ти е тука работата да отгораяш по дадени теми или да критикуваш дадени потребители и да ги нападаш аз мисля първото или второто ако е трябва да пишеш във форум в които едни потребители се критикуват други а ти незнаеш колко аз съм умна че да изтъкваш колко ми е умствения капацитет по простата причина че не ме познаваш като не ти харесва спри да лаеш и си замалчи никой не те чува
kalinova_petrova
Младши потребител

у

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 15:47

хаха аз неискам да говоря с теб отвращам на думите ти които са нападателни че ти като потребител нямаш право да нападаш други потребители примерно МЕН а аз невиждам с какво си по-умен от мен и от другите потребители че да се говори с теб просто няма за какво за това ако обичаш си замалчи като "по-умен" от други потребители :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Цитат:
отиди на пазара и си купи една агнешка главичка и я изяш ще разбереш че имаш повече акал в корема си отлкокото в главата си :lol: :lol: :lol: че и твойта работа таква 8) 8) 8) 8)
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот law_master » 08 Юли 2008, 15:53

моята работа тука е да газя такива като теб и да ритам обратно в калта от кадето са изпалзяли. и понеже сам прочел доста повече книги и то не слазливи романчета а специализирана правна литература затова не ми говори колко си ентелегентна щот кат гледам мозака ти е като билярдна топка- малък и гладък :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

и спри с тея изтъркани лафове за агнешки главички, щото си офцъ и не е хубаво така да говориш за братовчедите си
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 16:24

ами аз невиждам да си по-умен един умен човек необижда като по-умен си замалчава и не се занимава да се джафка с потребители които смята че са с по-малък умствен капацитет от него а или това говори че в случая твоя капацитет не е на място или е просто не е достигнал своя върхув момент няма как да докажеш колко литература си изчел но никакво право нямаш да критикуваш умствения капацитет на хората в тъкав-----
случай<-------------
това говори че не си толкова умен колкото казваш за това варви лай другаде и необиждай мои близки от рода на братовчеди защото не ги познаваш а отностно калта и каде сам аз немисля че ти си човека Sorry не си познал! Или Една маймуна се изкачвала към върха с претенции колко много знае а колкото по на-високо хварчала толкова повече и се виждали "две кръгли неща отзад малко по-надолу от мозъка на хората " тоест ни в глава ни в .....незнама каде :Д да неказвам кои всеки би се досетил това не ти е панаир потарси форум за критици за дадени лица но не и тук
kalinova_petrova
Младши потребител

у

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 16:47

аз забелязвам че даже неможеш да изписваш думите научи се да пишеш правилно на мен ми липсват знаците в изреченията но поне не лая и некодкудякам като разгонена кокошка тогава може и да ти отговоря на безобразните обиди 8) 8) 8) 8)
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот ianeva » 08 Юли 2008, 16:56

kalinova_petrova и law_master, заляхте форумът с помия! Много ви моля, разменяйте си нечленоразделните обиди, написани на неразбираем език, /който със сигурност не е български!/ на лични съобщения!
Аватар
ianeva
Потребител

ъ

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 17:06

Иaneva аз не съм казала и една обидна дума така че ненамесвай мен всеки има право да се защити когато го критикуват и обиждат!Той да спре и да се види как се държи и аз ще спра!
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот law_master » 08 Юли 2008, 17:13

ти няма кво да спираш,направо се разкарай от форума, не ти е мястото тука. дразниш всички, не само мене. ianeva извинявам Ви се за причинения дискомфорт, но такива същества трябва да се газят по най - безпощаден начин!
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

щ

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 17:42

Комфорта го разваляш ти ако не си забелязал и всеко може да го види ред от обиди до обиди.Колко си умен ?Умния необижда ! Не ме занимавай! 8)
kalinova_petrova
Младши потребител

у

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 17:44

Няма да стане хиено! Учиш право а знаеш ли че за подобни обиди може да се съди и става много лесно! Млъкни!
kalinova_petrova
Младши потребител

Следваща

Назад към Наказателно право