начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Договор за наемане на работа в чужда компания

Договор за наемане на работа в чужда компания

Мнениеот schussy » 01 Авг 2008, 00:40

Моля, за вашата помощ. Имам предложение за работа в компания, чиято основна дейност е в Обединеното Кралство. Работа ще бъде консултантска и организационна и ще я извършвам в България. Не съм наясно със законодателството в UK и незнам как стои въпросът с осигуровките. Ще бъда осигурявана там или в България. На какво трябва да обърна внимание при сключването на договора? Благодаря ви! :)
schussy
Нов потребител

Re: Договор за наемане на работа в чужда компания

Мнениеот diaida » 01 Авг 2008, 19:58

schussy написа:Моля, за вашата помощ. Имам предложение за работа в компания, чиято основна дейност е в Обединеното Кралство. Работа ще бъде консултантска и организационна и ще я извършвам в България. Не съм наясно със законодателството в UK и незнам как стои въпросът с осигуровките. Ще бъда осигурявана там или в България. На какво трябва да обърна внимание при сключването на договора? Благодаря ви! :)

Ще отговоря само на последната част от въпроса ...
"На какво трябва да обърна внимание при сключването на договора?"

Най-вече на заплащането !!! ... :D
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот doxa » 01 Авг 2008, 20:38

Един малък съвет- преди да подпишите консултираите се с колега, нека добре да прегледа договора(ако има възможност да бъде преведен на български)!!!
Аватар
doxa
Потребител

Назад към Право на ЕС