начало

Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС

Гадно ли ви е, че нямате готини оценки както ми е гадно на м

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Гадно ли ви е, че нямате готини оценки както ми е гадно

Мнениеот gega » 29 Сеп 2003, 20:44

Псувателю ти наистина си отговаряш на въпросите, които сам си задаваш - Просто си един нагъл, ГАДЕН тип. Явно и петчленният състав на ВАС са го разбрали и са насрочили твоето дългоочаквано делце за чааааааааааак 21.11.2003 г. Да ти е честита новата придобивка! Очаквам да удариш една гадна псувня.
Ти никога няма да достигнеш моя стил на изразяване, на общуване с хората и на възгледи за живота. Ти си един безпомощен дребен, низък човечец. (Вече само мога да те съжалявам!
gega

Мнениеот karo » 30 Сеп 2003, 00:06

Нещо май си се притеснил повече от колкото е необходимо, а?
karo
Потребител

Мнениеот gega/karo » 30 Сеп 2003, 00:08

Ти трябва да се притесняваш, аз си имам начертан път!:)))))
gega/karo

Мнениеот gega/karo » 30 Сеп 2003, 00:10

Денят Х - 21.11.2003 г., а дали това е последната дата, млазежо сладък!
gega/karo

Re: gega/karo - narcisa

Мнениеот Гандалф Белия » 30 Сеп 2003, 14:44

Ама ти продължаваш да си общуваш сам. Наистина имаш начертан път и той е един омагьосан кръг - сам си задаваш въпросите и сам си отховаряш. Ха-ха-ха!!!
Гандалф Белия

Мнениеот PI4 » 30 Сеп 2003, 18:13

abe az kazah li vi 4e toia karo,gega-da vzeme da izbega -e pulna otka4alka.Ve4e se sumniavam 4e izob6to e urist.Niakoi znae li dali na 4kilometur razpolagat s komputri????Ili toia poluidiot e v doma5en otpusk????\\\\\\:::::::
PI4

Мнениеот gega » 30 Сеп 2003, 18:16

Луд съм,луд-ехееееее,сега ли го разбрахте драги псевдоюристчета(((((::::
gega

Re: Gandalf-The White

Мнениеот Adept » 30 Сеп 2003, 19:32

@!#$ you!
You are Dickhead .
Adept

Мнениеот gega-истинският » 30 Сеп 2003, 23:19

Това е фарс, наподобяващ конкурса за младши съдии, явно Псувателя Dark NIght вие е обсебил всичките! Затова повече няма да се появявам с тези никове. Ако някой от тук насетне пише под тези прозвища, знаяте, че е плазмодия черния рицар. Това е невзрачния имитатор, а предполагам, че е невзрачен и като човек, най-вероятно е висок кинта и половина и с изострени комплекси. Ти си мерзавец, приятелю. съжалявам те, Ще ти се да станеш съдия в Пазарджишки яОкръжен съд - но трябва да почакаш поне още няколко месеца.
Пич, за теб няма да говоря! Ти явно не се различаваш с елементарния Псувател! МСМ, не им се давай на тези невзрачни същества, а продължавай да се самоусъвършенстваш!!
gega-истинският

Назад към Конкурси, изпити