начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

невероятно чак да не повярвам

Дискусии и предложения по проекти за закони

невероятно чак да не повярвам

Мнениеот donna » 29 Юни 2004, 21:53

добре ли виждат очите ми , не мога да повярвам ,че са се заели да ни уреждат статута да не останем само на ниво кръгла маса

Националният съюз на юрисконсултите (НСЮ) организира кръгла маса на тема:"Необходимост от нормативно уреждане статута на юрисконсултите".
Дискусията ще се проведе на 6 юли 2004 г.(вторник) от 13.30 часа в зала "Следец" На хотел "Шератон", София.
На срещата са поканени депутати, представители на МС, МП, обществени организации, юрисконсулти и представители на медиите.
Достъпът е свободен, а участието си можете да потвърдите до 1 юли 2004 г. на тел/факс: 02/983 25 18
donna
Старши потребител

Re: невероятно чак да не повярвам

Мнениеот Милко Митев » 30 Юни 2004, 13:49

Господин КОЛЧЕВ,
Предлагам да командиравете другарката ДОННА до Разград- завинаги!! намерете си нещо по стойностно от кръга на юристите в Свищов. Може да направите една кръгла маса, ще дойдем да кажем нещичко по въпроса.
Милко Митев

Мнениеот донна2 » 30 Юни 2004, 17:11

Ха ха ха до там ли си паднал ,толкова ли те е страх от мен
или желаеш да се срещнем в съда , това драги се води обида виж си НК , ще ти се наложи да доказваш

правилно бях изразила мнение по оная жалба дето си я постнал тук
донна2

Мнениеот младежа » 01 Юли 2004, 15:44

Не е лошо......по времето на бай Тошо имаше указ ,че юрисконсултите са със статут на зам.директори и естествено такива заплати.................а, дано ......и аз да намажа.......
младежа

Мнениеот samurai » 01 Юли 2004, 18:01

Не знам какво ще намажим. При всички положения ще измислят някоя простотия.
samurai

Мнениеот Mb}|{bT » 01 Юли 2004, 19:09

По добре да не ни "уреждат" статута, че като гледам как ни уредиха в закона за адвокатурата....
Mb}|{bT

Мнениеот донна 2 » 01 Юли 2004, 20:15

доколкото знам имаше някакъв законопроект изготвен преди време ,но ............оттогава бая вода изтече .......а е добре да има закон ,не знам само във какъв вид ще излезе дано не е като ЗА
донна 2

Мнениеот ъпсурд » 02 Юли 2004, 00:17

Донна и Младежа, не сте ли в списъка на допуснатите до устен изпит кандидат - нотариуси? Защо не се срещате вече в ония теми? Специално за "младежа" /ако наистина е такъв/ предлагам място за помощник - нотариус - след съответния изпитателен срок естествено - 2000 /две хиляди/ лева заплата и процент от оборота, 16 - часов работен ден, по съвместителство може и "бащински" /освен ако не си пада по твърде млади мацки, без акъл и образование/., през следващите 12 месеца без никакви отпуски /нали вече ходи на море и се прави на гларус - време е да се поработи здраво, а нотариусът да си почине/. Останалото е проза. И въпрос на преговори.....
ъпсурд

Мнениеот ъпсурд » 02 Юли 2004, 00:33

Вие вече спите трети сън... Така не се правят ни пари, ни кариера!
ъпсурд

Мнениеот samurai » 02 Юли 2004, 09:57

Ъпсурд, ти упорито си търсиш мъж. Разбирам, че си утвърден юрист, но все пак целта на форума е друга.Мисля, че има др.форуми подходящи за твоята вълна. Желая ти успех!
samurai

Мнениеот Donn4o 2 » 02 Юли 2004, 10:09

А какво стана с Донна 2, няма ли найкой да си я прибере, че да млъкне най-накрая???!!!!
Donn4o 2

Мнениеот samurai » 02 Юли 2004, 10:20

Какво ти пречи Донна 2, бе Donn4o 2?
samurai

Мнениеот Basdarja » 02 Юли 2004, 10:59

V koi sad@
Basdarja

Мнениеот Basdarja » 02 Юли 2004, 11:02

Da si a pribirat, no KADE. Tia e na vseki KILOMETAR, ne razbrahte li?
Basdarja

Мнениеот донна2 » 02 Юли 2004, 11:30

след като аз съм на" всекий километър" значи ходиш след мене ,ама ти да не би да си .................
донна2

Мнениеот донна2 » 02 Юли 2004, 11:31

воайор имам предвид
донна2

Мнениеот младежа » 02 Юли 2004, 12:56

Мерси Ъпсурд за предложението - " За помощник нотариус на 16 часа на ден,??????/?
О , ооооооо...........не брато/ дали ъпсурд е в мъжки род???/ ,аз сега бачкам по 3-4 часа на ден / НО КАЧЕСТВЕНО / и ми стига .......насвил съм си на масрафа , ..............но ако " Ъпсурда " премисли ъпсурдното си предложение и го коригира , ...може и да премисля .............кажи в кой град ?
Колкото до изпита , прескочил съм и аз едва -едва летвата........., но ми мина меракът / май го нямах чак толкова голям и от по-рано/. Има толкова LAIF , na moreto , а аз да ставам нотариус.........май чавка ми бе изпила мозъка преди да го освежа на морето ?? Успех на мераклиите !!!!!!!!!!!!
младежа

Мнениеот младежа » 02 Юли 2004, 12:57

Забравих : -ЮРИСКОНСУЛТИ в ТОГИ . Урааааааааааааааа!!!!!!!!!
младежа

Мнениеот Donn4o 2 » 02 Юли 2004, 14:06

не се надценявай, едва ли ще заинтригуваш някой войаор.
Donn4o 2

Мнениеот Donn4o 2 » 02 Юли 2004, 14:08

т.е. воайор
Donn4o 2

Следваща

Назад към Обсъждане на законопроекти