начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

удължаване на туристическа виза с цел брак

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

удължаване на туристическа виза с цел брак

Мнениеот potrebitel6 » 18 Авг 2009, 13:41

Здравейте, обръщам се към вас, тъй като не получих задоволителен отговор от "моя" адвокат.
Предстои ми сключване на брак с чужденец извън ЕС, чиято туристическа виза изтича скоро и няма време за получаване на необходимите за брака документи от неговата държава. Консултирах с адвокат може ли визата му да бъде продължена. Предложи ми неудовлетворителни за мен решения: медицински причини (измислени), NGO, бизнес-виза. В документите, в които намерих в интернет не открих решение. Има ли легална възможност за такова продължаване на визата? Предварително благодаря.
potrebitel6
Нов потребител

Re: удължаване на туристическа виза с цел брак

Мнениеот nikiboy » 18 Авг 2009, 20:28

не се занимавайте с измислени причини - всичко се проверява и освен черна точка ще изядете хляба на някой доктор.

Или отива да си вземе виза Д или както писах в другата тема "съгласувателна процедура"
nikiboy
Потребител

Re: удължаване на туристическа виза с цел брак

Мнениеот nikiboy » 23 Авг 2009, 20:52

не са ви включени ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ и не можах да ви отговоря.
nikiboy
Потребител

Назад към Гражданство