начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Търся адвокат от Пловдив

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат от Пловдив

Мнениеот miro_lex » 31 Окт 2009, 18:59

Здравейте, трябва ми адвокат от Пловдив с опит в обжалването на наказателни постановления в РС. Благодаря.
miro_lex
Нов потребител

Re: Търся адвокат от Пловдив

Мнениеот plamen_penev » 31 Окт 2009, 19:56

Няма да получите предложения... личните ви за затворени... а и не му е тук мястото...
plamen_penev
Активен потребител

Пояснение

Мнениеот miro_lex » 31 Окт 2009, 21:48

Извинявам се, но моля да ме насочите как евентуално да открия това което търся.
За да е темата за раздела ще разкажа накратко. ПТП, обаждам се на дежурен КАТ и за мое учудване пишат на мен акт, като по мое скромно мнение в най-лошият за мен сл. вината би трябвало да е споделена. Очевадно, при това документирано в конст. протокол нарушение на другият участник, който няма акт и ще вземе незаслужено и парите от ГО. Подробности няма да излагам, защото търся правна помощ, а не тълкуване на ПТП-то.
Благодаря.
miro_lex
Нов потребител

Мнениеот monteskio » 01 Ное 2009, 22:40

miro_lex написа:Здравейте, трябва ми адвокат от Пловдив с опит в обжалването на наказателни постановления в РС. Благодаря.

Здравейте,

Бих Ви насочил към адвокат Карадимов, тел:0899860536.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот whiskey » 02 Ное 2009, 17:26

Бих ви препоръчал адв. Тодор Божков - 0895673500 - с доста опит е в областта на ПТП, обжалване пред кат, че и пред застраховатли :mrgreen:
whiskey
Потребител

Мнениеот Гост. » 03 Ное 2009, 03:57

Други?
На мен ми е нужен за... едни родителски права.
Друг за един облигационен, че не ми се прелита до там( далечина е все пак).
Бихте ли ми дали координати, моля. :)

п.п. Нещо не схванах - обжалване пред КАТ? Какво ли ще да е :roll: . Ала и пред застрахователите щом го може- винаги съм "за".

Всъщност, като сме отворили кутията на Пандора, на мен ми е необходим колега да ми стори няколко справки в ОС и РС гр. Варна - срещу възнаграждение. По договаряне( интересът е голям, та справката ще следва да е повече от прецизна). Сигурно преупълномощаване.
Трябва ми и едно рамо в ОС Шумен, но още не е за справка. Там да ми следи и две изпълнителни... Възможно преупълномощаване.
Като споменах изпълнителни- кой от Вас, уважаеми колеги, би ми съдействал за едно в Русе( все не ми остава време да пропътувам разстоянието лично, а и интересът... )? Просто куриерска дейност и входиране на книжа.

В петте съдилища из моя регион и сама се справям.
На колеги не отказвам съдействие( тук е мястото, колегите, на които съм съдействала да потвърдят) и е про-боно ( допълвам - колегата Ценкулов ми плати :oops: за нещо във Варна).
ДТ - според зависи... понякога ги поемам лично. :) Това е и намек към длъжниците ми.
Бъдете колегиални, моля.

Та, :roll: кандидати? :lol:

Модераторът защо не отвори тема? Би било удачно и практично за всички ни.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 19 Ное 2009, 23:47

poli_g не схвана:
Нещо не схванах - обжалване пред КАТ?

Напъни се приятелко! Не е сложно... или питай хулигана... той с радост ще ти подскаже - нали си му фенка! :idea: :idea: :idea:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 20 Ное 2009, 00:37

plamen_penev написа:
poli_g не схвана:
Нещо не схванах - обжалване пред КАТ?

Напъни се приятелко! Не е сложно... или питай хулигана... той с радост ще ти подскаже - нали си му фенка! :idea: :idea: :idea:

Ако ставаше само с напъни- щеше да си на призовото място.
Ти и сега държиш едно, ала не се напъвай много...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 20 Ное 2009, 01:04

Ако ставаше само с напъни- щеше да си на призовото място.
Ти и сега държиш едно, ала не се напъвай много...

Мале-е-е-е Поли! Не мога да те позная! Съвсем си заприличала на любимците си... :shock: :shock: :shock:
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Административно право