kvalificiran1 написа:Мамицата им корумпирана, за една бройка бе братче!
- Дата и час: 15 Яну 2025, 12:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов конкурс за младши магистрати !!!
|
|
Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!
- REVOLUTION
- Активен потребител
И при мен първоначално не се виждаше, но обнових страницата с бутон F5 и тогава излязоха.Пробвайте така
- clairita
- Младши потребител
На изпита не се допуска използване на нормативни актове и съдебна практика.
- dedra
- Потребител
Скапан късмет...25 стотни не са ми достигнали .....Догодина пак
- Internazionale
- Младши потребител
bobi_vasilev написа:браво бе игличка, още не си седнала да четеш, засрами се . какво чакаш още? шегувам се, мислех че само аз не съм почнал още както трябва да чета, но имало и други от моята партия.
То мооооооотах се моооооотах,колега...Ха сега да се видя...Че съм и на първата дата-на 14.07.'10 година.
- igli4ka66
- Потребител
ще сподели ли някой какви отговори е дал и каква оценка е получил
- dedra
- Потребител
Питай за ,кой въпрос те интересува.
Аз имам 4,75.А така се размотавах и не четох.Първия ден, трябва да ме изпитат-ей, сега вече се шашнах.
Аз имам 4,75.А така се размотавах и не четох.Първия ден, трябва да ме изпитат-ей, сега вече се шашнах.
- vaniaoz
- Потребител
предполагам видяхте, има и от прокурорския
- nicki_iliev
- Младши потребител
колеги,айде някой да ме светне къде точно в сайта на ВСС са публикувани резултатите от прокурорския...че в секцията "конкурси" не ги намирам...линкче,ако може...
- vllado
- Младши потребител
успяла съм!!!
- liubka
- Младши потребител
до "vllado" Конкурси --> КОНКУРС за назначаване на МЛАДШИ СЪДИИ и МЛАДШИ ПРОКУРОРИ --> Съобщение 1 - прокурори; 2 - съдии.
- nicki_iliev
- Младши потребител
Честито на всички спечелили от лотарията или от ТОТО - то наречени конкурси.
Но мен никой не може да ме убеди, че от 19 -ти юни до днес са проверили и обработили 1360 писмени работи. Това е абсурд, освен , ако не са спали.
Успех на устния, колеги!
Но мен никой не може да ме убеди, че от 19 -ти юни до днес са проверили и обработили 1360 писмени работи. Това е абсурд, освен , ако не са спали.
Успех на устния, колеги!
-
sleepy_devil - Потребител
nicki_iliev написа:до "vllado" Конкурси --> КОНКУРС за назначаване на МЛАДШИ СЪДИИ и МЛАДШИ ПРОКУРОРИ --> Съобщение 1 - прокурори; 2 - съдии.
братле, "Конкурси --> КОНКУРС за назначаване на МЛАДШИ СЪДИИ и МЛАДШИ ПРОКУРОРИ " до тук добре.съобщение 1 е за датата и часа на писмения изпит,а следващите две съобщения са списъци на допуснатите до ПИСМЕН изпит и образци на заявления....баси..дай некъв линк амиго, че ...айде да не казвам къв съм...мерси.
- vllado
- Младши потребител
Kолеги, незнам за вас, но на мен никак не ми се вижда читаво 700-800 работи от съдийския да се проверяват 22 дни, а 1360 от прокурорския за 15, като имате в предвид, че онеза от комисийте са действащи магистрати.За вас незнам но аз знам какво съм писал и смятам да си видя работата и евентуално да обжалвам!
- kvalificiran1
- Потребител
Имах същия проблем, опитай с друг браузър.
- prousa
- Младши потребител
vllado написа:nicki_iliev написа:до "vllado" Конкурси --> КОНКУРС за назначаване на МЛАДШИ СЪДИИ и МЛАДШИ ПРОКУРОРИ --> Съобщение 1 - прокурори; 2 - съдии.
братле, "Конкурси --> КОНКУРС за назначаване на МЛАДШИ СЪДИИ и МЛАДШИ ПРОКУРОРИ " до тук добре.съобщение 1 е за датата и часа на писмения изпит,а следващите две съобщения са списъци на допуснатите до ПИСМЕН изпит и образци на заявления....баси..дай некъв линк амиго, че ...айде да не казвам къв съм...мерси.
твоя браузър пази кеша явно, от предните ти влизания, пробвай с F5, или с друг браузър
- nicki_iliev
- Младши потребител
Здравейте! Моля колегите, които са издържали изпита за мл.прокурори и имат високи оценки да напишат как са отговорили на въпросите, за да имаме представа за следващия път. Не мога да цитирам точно въпросите, но общия смисъл беше такъв: 1.Каква престъпна деятелност са реализирали тримата /квалификация на деянията им/? 2.Има ли неизбежна отбрата? 3.Допуснати ли са нарушения в досъдебната фаза? 4.Допуснати ли са такива в съдебната и до какво водят? Благодаря Ви предварително!
- petrovalex
- Нов потребител
petrovalex написа:Здравейте! Моля колегите, които са издържали изпита за мл.прокурори и имат високи оценки да напишат как са отговорили на въпросите, за да имаме представа за следващия път. Не мога да цитирам точно въпросите, но общия смисъл беше такъв: 1.Каква престъпна деятелност са реализирали тримата /квалификация на деянията им/? 2.Има ли неизбежна отбрата? 3.Допуснати ли са нарушения в досъдебната фаза? 4.Допуснати ли са такива в съдебната и до какво водят? Благодаря Ви предварително!
аз имам 4.75, при сравнително слаба обосновка на въпросите, писах за първия опит за грабеж + кражбата на колата при предварителен сговор, като двете при условията на чл. 23 - реална съвкупност,
на втория бабаит, писах само кражба при редварителен сговор, като за двамата евентуално и по т.3 на 195 НК.
За Георгиев - след "винкелното право" - превишаване пределите на неизбежната отбрана...
за процесуалните въпроси не мога да се сетя точно, но мисля, че там бяха по-леки въпросите и нямаше много драми....
- nicki_iliev
- Младши потребител
Последна промяна kvalificiran1 на 10 Юли 2010, 11:19, променена общо 1 път
- kvalificiran1
- Потребител
|
|