начало

Кирил Петков вече е обвинен, че е наредил ареста на Бойко Борисов Кирил Петков вече е обвинен, че е наредил ареста на Бойко Борисов

Нов конкурс за младши магистрати !!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!

Мнениеот prousa » 21 Юли 2010, 15:53

royalty написа:
prousa написа:Приятелю,да не би ти да беше един от последните в понеделник? Този въпрос с ловеца е класически, защото има такова съдебно решение.

Въпросната комисия беше тежка не за друго, а защото беше само от мъже, някои дами минаха лесно и бързо.Крайният в ляво не питаше, и заради това ми стана симпатичен.

Да, явно съм разгадан, а ти случайно да си разследващ полицай от северна БГ? :D

Не, но на теб си падна умисъл, аз влязох и ти започна да говориш, след което седнаха още няколко колеги - Божидара боксьорката, една мадама, на която и се бяха паднали стопански престъпления и способи за доказване и трябва да призная тя се представи изненадващо добре.
prousa
Младши потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 15:59

Е, точно когато съм сядал , едва ли съм видял кой е влизал :) Я повечко инфо.А Божидара коя беше?Дамата с рокличката? :)
royalty
Потребител

Мнениеот contralegem » 21 Юли 2010, 16:05

ozzo_123 написа:Колеги, не Ви ли се смята това добро държане на изпитващите за подозрително? И тази година в комисиите имаше доста практикуващи, а не теоретици!!!!!

Като цяло стадо Любезни лосове...
contralegem
Потребител

Мнениеот velikova_ » 21 Юли 2010, 16:29

Този който прилича на Микеле да не би да е проф.Сълов?
velikova_
Потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 16:31

velikova_ написа:Този който прилича на Микеле да не би да е проф.Сълов?

YES!
royalty
Потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 16:47

Не съм от Русе...А колегата prousa, дали не бяхте със средна телесна повреда? :) Извинявай , но наистина не съм обърнал серизоно внимание кой влиза, сега се сещам...
royalty
Потребител

Мнениеот prousa » 21 Юли 2010, 16:52

royalty написа:Не съм от Русе...А колегата prousa, дали не бяхте със средна телесна повреда? :) Извинявай , но наистина не съм обърнал серизоно внимание кой влиза, сега се сещам...

Определено бях жив и здрав, когато влязох в стаята, не бях претърпял никакъв инцидент, но като излязох бях с тежка телесна повреда, нанесена ми с пряк умисъл при предварителен сговор от две и повече лица, а именно 5!!!
prousa
Младши потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 16:59

:D :D
А аз определено не се сещам...Иначе съм съгласен, напълно за ненесения телесна повреда, може би и затова не се сещам.
Аха, сетих се.... :D Мислих , че и този път ще ти донесе късмет костюма! :D , Виждаше ми се доста ерудиран!Но наистина , срещу 5-ма, при предварителен сговор , е трудно!
royalty
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 21 Юли 2010, 17:04

Mоми и господа, :D ясно е, че нещо в тия конкурси, не е наред, ясно е, че някои неща са повече от пълна гавра, но според вас въобще т.нар. писмени работи проверявани ли са и ако да, то според вас по какъв критерий?
A и според мои сметки конкурса догодина пак ще е по това време + - 1 месец.
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот vaniaoz » 21 Юли 2010, 17:22

Здравейте,
мисля ,че услях да ви разпозная почти всичките.
Royality-не беше ли от Сандански?
Prousa-Петя, ти ли си?
Желая успех, на всички изпитани от втора комисия, които минаха в понеделник.Всички бяха много готини и приятни.
Последна промяна vaniaoz на 21 Юли 2010, 18:02, променена общо 1 път
vaniaoz
Потребител

Мнениеот velikova_ » 21 Юли 2010, 17:30

Роялти и аз най-накрая го разпознах, тей като беше и на съдийския.Аз малко съжалявам, че пропуснах да отида на прокурорския, след като в комисията е бил проф.Сълов, защото той е много добронамерен, ама нейсе... Следващия път. И без това надежди не храня!
velikova_
Потребител

Мнениеот prousa » 21 Юли 2010, 17:32

vaniaoz написа:Здравейте,
мисля ,че услях да ви разпозная почти всичките.
Royality-не беше ли от Сандански?
Prousa-Петя, ти ли си?
Желая успех, на всички от втора група, които минаха в понеделник.Всички бяха много готини и приятни.

Mъж съм, и това повлия на изпита.
prousa
Младши потребител

Мнениеот vaniaoz » 21 Юли 2010, 18:01

Явно , не съм ви разконсперирала.
Всъщност , ти не беше ли от Гоце Делчев?
vaniaoz
Потребител

Мнениеот royalty » 21 Юли 2010, 18:17

vaniaoz написа:Явно , не съм ви разконсперирала.
Всъщност , ти не беше ли от Гоце Делчев?

Май се бъркаш...
royalty
Потребител

Мнениеот rem_94 » 21 Юли 2010, 19:21

От Гоце Делчев съм аз :wink:
rem_94
Потребител

Мнениеот velikova_ » 21 Юли 2010, 19:57

И Рем_94 се сетих кой е.А с Роялти имахме много кратък разговор, в който каза че много рядко пише тука :D А и преди време ме беше нахокал, ама нищо :wink:
velikova_
Потребител

Мнениеот jessi » 21 Юли 2010, 20:42

royalty написа:То човек само като види състава на комисията и му става ясно за какво иде реч:председателят на комисията приличаше на нещо средно между Шрек и охранител на Бойко, до него в ляво Лозан Гогов(приличащ на Георги Лозанов), човек, занимаващ се с изкуство, не юрист, в дясно от председателя беше човек с физиономия на агент от ДС, а до него Микеле Плачидо, оня-най в дясно от председателя, даже не му и запомних физиономията.Само агентът и Микеле задаваха въпроси на кандидатите, другите, включително и председателят мълчеха като риби,през цялото време, все едно са виновни кандидатите, че им отнемат от времето.Като само Микеле беше благоразположен, може би защото е преподавател и искаше да измъкне максимума от всеки кандидат.Всичко това беше комисия за изпитване на кандидати за прокурори.

Много точно описание :D :D :D и аз бях от тези имали честта да ги изпитва тази комисия в понеделник. Определено освен Микеле Плачидо другите не знаеха защо са там или по-скоро не искаха да са там- поне така беше в понеделник....
jessi
Младши потребител

Мнениеот nuni_ganeva » 21 Юли 2010, 20:59

днес бях на изпита в І комисия, не знам поименно как се казват членовете й, но се държат добре, изслушват те и ако евентуално пропуснеш нещо по въпроса те подпомагат. Повече въпроси задават по обемните въпроси. При мен се паднаха 9 и 36 въпрос. допълнитело ми зададоха два въпроса извън изтеглените.
nuni_ganeva
Младши потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 21 Юли 2010, 23:03

darryy написа:Желая успех на колегите, които предстои да се явяват. Тара, на теб ще ти стискам палци най-много - ти знаеш защо.

Здравей, darryy.Благодаря.Получих ти съобщението на лични, но не мога да ти отговоря, защото твоите лични не са включени.Включи ги и ми пиши.
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 21 Юли 2010, 23:07

Здравейте колеги.Днес и аз бях на изпит.Не мога да определя как точно мина.Аз съм доволна от себе си, защото отговорих на всички допълнителни въпроси, които ме питаха, както и от това което говорих по моите.Друг е въпросът, че не можах дословно да кажа състава от НК на едно от престъпленията, но го разясних с мои думи.Стори ми се, че това на комисията не и хареса.Както и да е, чакаме резултатите.Късмет на всички ви!
T.A.R.A.
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити