- Дата и час: 13 Яну 2025, 05:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов конкурс за младши магистрати !!!
|
|
Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!
Колега, влезте във facebook и проверете...иначе колегите ми ще потвърдят, че съм умна Успех специално Ви желая...явно много искате да сте магистрат, така че със сигурност ще бъдете. От Вас зависи кога, повярвайте
- ralitsarbg
- Потребител
kolegi, nqma li nqkoi ot vas da napravi klasirane za prokurorskiq
- stefania84
- Нов потребител
ralitsarbg написа:Колега, влезте във facebook и проверете...иначе колегите ми ще потвърдят, че съм умна Успех специално Ви желая...явно много искате да сте магистрат, така че със сигурност ще бъдете. От Вас зависи кога, повярвайте
Колежке, аз съм убеден, че вие сте една много красива и привлекателна млада дама, но проблема е, че не мога да ви открия там , но мисля , че би следвало да се търсим, най -малко догодина има конкурс , а и аз не съм йенен!!!!
- kvalificiran1
- Потребител
kvalificiran1 написа:Въпросният miski 83, e допуснат до прокурорския устен , а що не се е явил, а тоя демократичен" човек пее нещо за връзки!!!
Колега, с тази злоба и липса на критичност към собствените си възможности, предричам сигурен крах и на следващия изпит
Защо не съм се явил на изпита - не мисля, че трябва да давам отчет за поведението си...най-малкото на теб! И все пак, за да бъда коректен, колега, ще кажа, че не се явих, защото прецених, че с оценката от държавния и от писмения нямам шанс да съм сред класираните, дори на устния да изкарам 6,00.
Защото аз, колега, за разлика от теб имам реална преценка за възможностите си и за това, което мога да очаквам
Хубаво е да летиш, но съм чувал, че падането от високо е болезнено
С най-добри пожелания за успех и преди да търсиш грешката в другите, помисли дали все пак не е у теб самия!
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
ralitsarbg написа:4. не мислете, че трябва да "знаете много" - трябва да знаете всичко.
Никой не може да знае всичко - вкл. и изпитващите. Изпитите винаги са субективни, защото стига да искат, изпитващите винаги могат да зададат някой толкова засукан въпрос, на който дори и съдии от ВКС да се чудят какво да отговорят.
Правото не е математика - в правото няма 2+2=4. Винаги има повече от един верен отговор. Разбира се, не всичко в правото е относително, но в повечето случаи нещата са "на кантар" - може и така, и иначе.
Всичко е важно - и знанията, и разсъжденията, и излъчването. Най-важното е да покажете психическа устойчивост и зрялост, защото това респектира. А устните изпити винаги са субективни.
Колега kvalificiran, желая Ви успех, но един съвет - пишете с по-малко правописни грешки и използвайте буквата "ч" от кирилицата, вместо "4". И не влагайте толкова много агресия - това винаги отблъсква.
Между другото, колежката Ралица има тигър на аватара си (освен ако не я бъркам с някоя друга)
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
hidden, съгласна съм с Вас! П. П. Аз съм с тигъра
- ralitsarbg
- Потребител
Седях, до един от изпитващите и видях, какво писа в тефтерчето си ,на всеки изпитан преди мен.Това бяха 5-6 човека.Видях , как писа 6 на човек ,който го запитаха само ,за презумцията за "невинност".Нищо против.Но този двойнствен аршин, ми идва в повече.Явно трябваше ,да изпратя 7 годишната си дъщеря на изпит вместо мен, можеше да й зададът сащия въпрос и защо не да стане магистрат.
Честито на знаещите, а не на спечелилите, защото те са повечето.
Честито на знаещите, а не на спечелилите, защото те са повечето.
- vaniaoz
- Потребител
Излезе и крайното класирване-по бал!
- jessi
- Младши потребител
Къде е крайното класиране, че нещо не го виждам
- lawyers1
- Младши потребител
kvalificiran1 написа:ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ , КОИТО НАИСТИНА МОГАТ ПО ТОВА ВРЕМЕ ДА СМЕ В НИП, НО ДОКАТО МАРГАРИТА ПОПОВА ВОДИ ЗАСЕДАНИЯТА И ВСС Е В ТОЯ СЪСТАВ И ЗСВ Е ТАКЪВ И9 КОН КУРСИТЕ СА ТАКИВА И И И.... НЯМА ДА СМЕ- ИМАМ РАЙОНЕН СУДИЯ ЗА КОМШИЯ, КОЙТО БЕШЕ С ДИСЦИПЛИНАРНО НАКАЗАНИЕ ОТ ПР ЕДНА ГОДИНА И ДО СЕГА НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ КОМШИЙТЕ ДОЛУ РАСИЗМКА, ВАШТА МАМА ПУСНЕТЕ КАДЪРНИТЕ ДА ВЛЯЗАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колега, мисля че ви разпознах-Вие сте Димитър Пенев??!!
- rem_94
- Потребител
rem_94 написа:kvalificiran1 написа:ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ , КОИТО НАИСТИНА МОГАТ ПО ТОВА ВРЕМЕ ДА СМЕ В НИП, НО ДОКАТО МАРГАРИТА ПОПОВА ВОДИ ЗАСЕДАНИЯТА И ВСС Е В ТОЯ СЪСТАВ И ЗСВ Е ТАКЪВ И9 КОН КУРСИТЕ СА ТАКИВА И И И.... НЯМА ДА СМЕ- ИМАМ РАЙОНЕН СУДИЯ ЗА КОМШИЯ, КОЙТО БЕШЕ С ДИСЦИПЛИНАРНО НАКАЗАНИЕ ОТ ПР ЕДНА ГОДИНА И ДО СЕГА НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ КОМШИЙТЕ ДОЛУ РАСИЗМКА, ВАШТА МАМА ПУСНЕТЕ КАДЪРНИТЕ ДА ВЛЯЗАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- royalty
- Потребител
rem_94 написа:kvalificiran1 написа:ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ , КОИТО НАИСТИНА МОГАТ ПО ТОВА ВРЕМЕ ДА СМЕ В НИП, НО ДОКАТО МАРГАРИТА ПОПОВА ВОДИ ЗАСЕДАНИЯТА И ВСС Е В ТОЯ СЪСТАВ И ЗСВ Е ТАКЪВ И9 КОН КУРСИТЕ СА ТАКИВА И И И.... НЯМА ДА СМЕ- ИМАМ РАЙОНЕН СУДИЯ ЗА КОМШИЯ, КОЙТО БЕШЕ С ДИСЦИПЛИНАРНО НАКАЗАНИЕ ОТ ПР ЕДНА ГОДИНА И ДО СЕГА НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ КОМШИЙТЕ ДОЛУ РАСИЗМКА, ВАШТА МАМА ПУСНЕТЕ КАДЪРНИТЕ ДА ВЛЯЗАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Грешите, колега аз съм Майкъл Джордан!!!
- kvalificiran1
- Потребител
[quote="mishi_83"][quote="kvalificiran1"]
Колега, въпреки разногласията на моменти, искренно ми е кофти за това, че за една идея буквално не сте класиран, щото на база постигнатите оценки сте направил много повече от класираните по напред от вас, които са имали чистия шанс от оценки които въобще не е трябвало да бъдат водещи, но догодина като критерийте са по нормални се надявам да сме вътре.
Колега, въпреки разногласията на моменти, искренно ми е кофти за това, че за една идея буквално не сте класиран, щото на база постигнатите оценки сте направил много повече от класираните по напред от вас, които са имали чистия шанс от оценки които въобще не е трябвало да бъдат водещи, но догодина като критерийте са по нормални се надявам да сме вътре.
- kvalificiran1
- Потребител
kvalificiran1 написа:ХОРА(жени , мъже деца, старци) ние живеем в БЪЛГАРИЯ и тва нещо няма да се промени!!!
В качеството си на еди какъв си съм в СРС през ден -пояснение СРС не е специални разузнавателни средства а софийски районен съд- искам от лични убеждения да съоб6тя , че ако там мисля наказателните състави бяха около 25-30 проценти малко под 100 си личат че татко им е бил некакъв за да са там те - не мога да разбера защо не влизат хора, които го заслужават...
ОК, Майкъл Джордан си, но звучиш като Димитър Пенев
- rem_94
- Потребител
kvalificiran1 написа:mishi_83 написа:kvalificiran1 написа:Колега, въпреки разногласията на моменти, искренно ми е кофти за това, че за една идея буквално не сте класиран, щото на база постигнатите оценки сте направил много повече от класираните по напред от вас, които са имали чистия шанс от оценки които въобще не е трябвало да бъдат водещи, но догодина като критерийте са по нормални се надявам да сме вътре.
И защо да не е класиран? Има кандидати, които са писали само едно -две желания и отпадат, а колегата е писал всички.Трябва да се класира.
- eli_todorova
- Нов потребител
Аз му пожелавам най-искренно да е, просто изхождам от броя на местата.
- kvalificiran1
- Потребител
ХА-ХА-ХА
- igli4ka66
- Потребител
Айде, кажете, че не е Димитър Пенев
http://vbox7.com/play:a93a4da1
- rem_94
- Потребител
rem_94 написа:Айде, кажете, че не е Димитър Пенев
Колега, Пенев е велика национална личност, която е направила нещо и ми се ще да приличам на него, нищо че съм Джордан, а вие може би един ден дълбоко подсъзнателно желаете да сте като мен, което най искренно ви пожелавам. , a съдейки по бала ви или сте мъж, или жена или нещо по средата!
- kvalificiran1
- Потребител
|
|