- Дата и час: 13 Яну 2025, 02:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов конкурс за младши магистрати !!!
|
|
Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!
Абсурдно е! Но според мен е добре да осъществим комуникация помежду ни и да се разберем, иначе ще стане объркване. Аз лично не искам да преча на никой да бъде в родния си град. За съжаление съм "класиран" в нежелан за мен гради целта ми е на кандидата пред мен. Ако той се откаже.....
- reformative
- Младши потребител
Kolegi i az sum klasitrane za grad, koito ne mi e osobeno po merak i az se interesuvam ot otkazalite se:)za ednoto mqsto i predpocheli drugoto. Predpolagam che shte ima poveche otkazali se za prokurorskoto mqsto.
Ako Elena Staneva chete foruma iskam da q pozdravq za uspeha na prokurorskiq
Ako Elena Staneva chete foruma iskam da q pozdravq za uspeha na prokurorskiq
- stefania84
- Нов потребител
da taka e az nqmam ni6to protiw naistina da naprawim takawa wryzka za6toto ina4e naistina e kofti. a i za6to da se ostawqme sistemata da ni prekara sled kato mojem sami da si naglasim ne6tata
- bobi_vasilev
- Потребител
между другото за някои от спечелилите и назначени нови магистрати конкурса вероятно ще има и още един допълнителен ефект-ще започнат работа в населени места, които сигурно никога не са посещавали.
от друга страна пък това ще бъде предпоставка за още по пълна обективност и безприсрастност в тяхната работа при положение, че на първо време едва ли ще познават местните велможи и играчи.
от друга страна пък това ще бъде предпоставка за още по пълна обективност и безприсрастност в тяхната работа при положение, че на първо време едва ли ще познават местните велможи и играчи.
- dedra
- Потребител
oswen towa izliza 4e nie nqma da imame 6ans. i da iskame da ne u4astwame w pyrwoto klasirane i da 4akame wtoroto t.e da poemem edin ogromen risk nqma kak da go naprawim za6toto sega zaqwleniq ne se podawat a na pyrwoto si zasedanie prez septemwri wss 6te ni glasuwa bez da ni pita. izliza 4e nqmame 6ans. za towa spored men ne e izklu4eno da ni se dade wyzmojnost da u4astwame i wyw wtoroto ili naprawo da ni klasirat awtomati4no. ina4e 6te e mnogo grozno
- bobi_vasilev
- Потребител
Не може да се разчита на обстоятелството, че някой ще се откаже доброволно за да участва във второто класиране. Има хора, на които не им е на сърце даден град, но ще приемат. Аз да разчитам на него
- reformative
- Младши потребител
taka e. za towa mislq 4e wss wse pak nqma da postpqt taka grozno. mislq 4e logikata 6te naddelee wse pak
- bobi_vasilev
- Потребител
reformative написа:Не може да се разчита на обстоятелството, че някой ще се откаже доброволно за да участва във второто класиране. Има хора, на които не им е на сърце даден град, но ще приемат. Аз да разчитам на него
ами освен да се свържете с конкурента и да си трампите местата
- dedra
- Потребител
Така ще е най-добре. Но как? Всеки тук е скрит. Всеки се притеснява от нещо
- reformative
- Младши потребител
Da i az kak da sum sigurna s koi sum se svurzala nqma da stane taka
- stefania84
- Нов потребител
Някой да пробва? Незаконно ли е?
- reformative
- Младши потребител
Моето място също зависи от решението на Димо Колев. Моля, ако чете форума и ако е взел решение, ако е удобно да го сподели. Мисля, че ако членовете на ВСС наистина постъпят по този начин и и не се съобразяват с поредността на желанията на кандитатите трябва да се обединим и да реагираме.
- nelimia
- Нов потребител
При мен накрая са така:
47 891 Мирослав Тодоров Петров 15,97 4,95 Силистра
48 225 Десимира Руменова Недкова 15,92 5,66 Не се класира
49 857 Кристина Ангелова Кръстева 15,87 5,56 Не се класира
50 421 Красимира Делчева Кондова 15.87 5.00 Сливен
47 891 Мирослав Тодоров Петров 15,97 4,95 Силистра
48 225 Десимира Руменова Недкова 15,92 5,66 Не се класира
49 857 Кристина Ангелова Кръстева 15,87 5,56 Не се класира
50 421 Красимира Делчева Кондова 15.87 5.00 Сливен
"Казаното отлита,
написаното остава"
С уважение:
Е.И.
написаното остава"
С уважение:
Е.И.
- mibora
- Потребител
не знам, но дано интуицията ми да ме лъже, защото предусещам че точно така ще постъпят с нас. малко ме дразни факта, че в 21 век може да има такива неуредици, но...........................а Димо Колев явно не чете форума. освен това живо се интересувам и от Румен Георгиев, защото завися от тях двамата
- bobi_vasilev
- Потребител
всъщност може да се окаже , че само си мислим , че зависим от някого, защото всичко зависи от това какво ще реши всс. едва тогава може да се правят такива изводи
- bobi_vasilev
- Потребител
bobi_vasilev написа:не знам, но дано интуицията ми да ме лъже, защото предусещам че точно така ще постъпят с нас. малко ме дразни факта, че в 21 век може да има такива неуредици, но...........................а Димо Колев явно не чете форума. освен това живо се интересувам и от Румен Георгиев, защото завися от тях двамата
Аз пък завися от Вас тримата.
- nelimia
- Нов потребител
хайде де не се подигравай. не вярвам да е чак така
- bobi_vasilev
- Потребител
Точно така е. Аз както вече казах кандидатствам само за един град, а ти ме изперварваш с второто си желание.
- nelimia
- Нов потребител
плевен значи.
- bobi_vasilev
- Потребител
bobi_vasilev, желая ти късмет в класирането, но те моля да използаш опцията за редакция на текста преди да го изпратиш. Така ще можеш да кажеш всичко, което имаш в един пост. П. П. Разбираемо е да се вълнуваш и отдавам твоите множество постове на това...
- ralitsarbg
- Потребител
|
|