начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Нов конкурс за младши магистрати !!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!

Мнениеот bluelake » 30 Юли 2010, 20:02

nelsito написа:Много моля bluelake да си включи личните, ако е удобно.

Удобно е!
bluelake
Младши потребител

Мнениеот elenas » 30 Юли 2010, 21:16

:D здравейте и двамата!Мерси за поздрава-от него се сетих кой кой е и много се зарадвах .Идвамата го заслужавате. Стискам палци нещата да се подредят по най-добрия за вас начин.
Ще се радвам да ви чуя, обадате се ако пазите номера ми /същият е/
elenas
Нов потребител

Мнениеот Гост » 30 Юли 2010, 21:19

Пазим го и още как. Обещавам да се чуем. Сега покрай отпуските ни е доста натоварено, но се радвам, че ще се видим скоро.
Гост

Мнениеот kvalificiran1 » 30 Юли 2010, 23:09

lawyers1 написа:
kvalificiran1 написа:
reformative написа:И да съм, няма да съм в това процесуално качество тук :lol:

И да съм", не значи, че сте или значи, че много ви се иска да сте или сте, но не сте достатъчно магистриран! :D :D :D :D :D

Kvalificiran, ne ti li omruzna da se zaiajdas s kolegite? Otkakto vstupi v toia forum ti si vse nai- znaestia, nai moje6tia, nai- razbirastia i t.n. Kaji mi kakva ti e polzata ot takova provokativno povedenie.. Niakakvi dividenti li izvli4ash?

Колега, не знам Вие какъв или каква сте, слабо ме грее, КОНСТИТУЦИЯТА и други закони, за които евентуално трябва да сте чувал/а ми дават право на свободно мнение и не вие сте човека дето ще ми държи сметка какво ще е то.
Относно това дали сте класиран/а или участвал/а във конкурсите за младши, ако сте класиран/а , аз лично ви пожелавам да не станете какъвто/каквато и да е, защото и покрай моя, но покрай главно случаи и на други колеги за таз годишните"конкурси", сае убедих , че аако не сте наш, ще Ви е трудно.
Относно това, че аз ще стана магистрат след време, независимо колко, ще Ви кажа, защото знам , че не е ЗАЩОТО съм нещо повече или по-умен от другите, а защото знам, че заради упоритостта и най вече знанията си имам място в тая система и не смятам, че магистратски чеда като ВАС(а то такива има винаги, които ебават м....,а на такива като мен и на ДРУГИ, които не знаят що е ден и нощ за да заслужат позицията си) или нечий други имат правото да ме спират заради това си качество!!!
Aз имам действащо процесуално качество в момента, така, че ви пожелавам да се срещнем в съдебна зала, за да се убедите, че парите за Вашето образование са отишли на вятъра! :D
И , ако колега/ колежке сте толкова отворен/а, дайте skype, за да ви задам един пъпрос от наказателната материя, защото там ми е силата, за който съм сигурен , че нито една от "комисийте", не се е сетила и ще Ви върна цялото образувание там от където е дошло!
Последна промяна kvalificiran1 на 31 Юли 2010, 15:46, променена общо 1 път
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 08:06

kvalificiran1, да си юрисконсулт, както споменахте, че сте, не означава, че имате "действащо процесуално качество", както Ви намекна reformative.

Такова се придобива във висящ процес, а предполагам, че все пак се явявате по дела, в качеството си на юрисконсулт и знаете това.

Колега, задайте въпроса си в наказателната материя публично и тогава ще видим дали класираните за младши прокурор колеги или аз, която се броя резерва и чакам колегите, които са се класирали за младши съдиите да се откажат, ще можем да Ви отговорим.
:D
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот Biby » 31 Юли 2010, 09:16

Колеги, не знам как ще бъде тази година, но миналата имаше само едно класиране. За освободените места, доколкото ми е известно, не се е провеждало друго класиране. :roll:
Последна промяна Biby на 31 Юли 2010, 09:28, променена общо 1 път
Изображение
Biby
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 09:21

Доколкото помня наредбата, е до заемане на местата...но нямам време сега да проверя...и "класиране" е условно...просто следващият по бал заема освободеното място, ако го е посочил...Така мисля, но не съм сигурна.
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот darryy » 31 Юли 2010, 12:11

Квалифициран, дай да видим тоз страшен въпрос от наказателноправната материя, дето там ти е силата....
Дай, че взе да ми става интересно от изхвърляния.
darryy
Младши потребител

Мнениеот katia.ivanova » 31 Юли 2010, 12:14

Заплатата е 1466 лв.
katia.ivanova
Младши потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:18

Въпросният въпрос колега :D е за да се зададе и да му се отговори веднага, а не след консултация с библиотеката, а на критичния колега ще поясня 2 неща: 1.Това е форум за да се разискват въпроси, и аз правя точно това, а не се заяждам с никой, както колегата твърди.
2.Не вие сте човекът, които ще определя съдържанието на моето мнение. :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:25

Нищо де, дай въпроса и ни засечи времето...
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:38

ralitsarbg написа:Нищо де, дай въпроса и ни засечи времето...

Виждам колежке, че желанието ви да станете магистрат е не по-малко от мойто и щом сте резерва искренно ви пожелавам да успеете да се класирате тази година, ако не живот и здраве догодина също е време, но не следите достатъчно близо мисълта ми а и във facebook никаква ви няма! :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:42

Има ме, колега! Явно Вие не знаете как да ме намерите...hidden разконспирира, че съм с тигър на аватара и мисля, че това е достатъчно подсказване...

Да, искам да съм магистрат...и вярвам, че ще успея тази година, ако не - надявам се на конкурс за първоначално назначаване...но така и не видях въпроса Ви? Не само аз се интересувам :)
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:45

ralitsarbg написа:Има ме, колега! Явно Вие не знаете как да ме намерите...hidden разконспирира, че съм с тигър на аватара и мисля, че това е достатъчно подсказване...

Да, искам да съм магистрат...и вярвам, че ще успея тази година, ако не - надявам се на конкурс за първоначално назначаване...но така и не видях въпроса Ви? Не само аз се интересувам :)

Радвам се колежке, че има толкова любознателни колеги наоколо дори и вие! :D :D :D :D
Колежке, не знаех, че имаме толкова общи неща! :D :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:54

Колега, предлагам да не спамим...не знам - какво общо имаме? :roll:
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:55

ralitsarbg написа:Колега, предлагам да не спамим...не знам - какво общо имаме? :roll:

Преди малко забелязах във facebook, че имаме общ приятел и ми стана странно! :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 12:56

:D :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

Мнениеот ralitsarbg » 31 Юли 2010, 12:58

Аз във facebook имам много приятели и огромната част от тях не познавам, така че може и Вашият приятел да е сред тях.

Аз се отказвам да спамя и да досаждам на колегите, така че - ако искате да ми кажете нещо, може да ми пишете на "лични".

Приятна почивка!
Последна промяна ralitsarbg на 31 Юли 2010, 13:03, променена общо 2 пъти
ralitsarbg
Потребител

Мнениеот kvalificiran1 » 31 Юли 2010, 13:00

Съгласен съм с вас колежке! :D :D :D :D
kvalificiran1
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити