- Дата и час: 12 Яну 2025, 21:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов конкурс за младши магистрати !!!
|
|
Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!
Квалифициран, имам удоволствието да познавам някои от класиралите се в челните места и на двата конкурса и мога категорично да те осведомя, че не са магистратски чеда и на никого не са дали и пукнат лев за мястото си. Тяхната класация е сложна компилация от много труд, професионалани качества и, разбира се, малко късмет.
Що се отнася до "процесулното ти качество" и желанието ти да задаваш въпроси на които не можем да ти отговорим- просто не ми се занимава да коментирам.
Искам да пожелая на колежката Ралица успех на класациите
Що се отнася до "процесулното ти качество" и желанието ти да задаваш въпроси на които не можем да ти отговорим- просто не ми се занимава да коментирам.
Искам да пожелая на колежката Ралица успех на класациите
- lawyers1
- Младши потребител
lawyers1, благодаря! Аз познавам лично само Елена Розалинова и споделям мнението на lawyers за успелите на челните места, конкретно за нейния успех.
kvalificiran1, по неизвестни за мен причини не мога да отговоря на лични, но отговорът е НЕ!
kvalificiran1, по неизвестни за мен причини не мога да отговоря на лични, но отговорът е НЕ!
- ralitsarbg
- Потребител
[quote="ralitsarbg"]lawyers1,
Вие колежке, с колко години стаж сте-според мои сметки поне 3? И с колколко опита за пробив в съдебната система сте зад гърба си?
Вие колежке, с колко години стаж сте-според мои сметки поне 3? И с колколко опита за пробив в съдебната система сте зад гърба си?
- kvalificiran1
- Потребител
Какво се реши накрая, ще отпаднат ли оценките от държавните изпити при балообразуването или не? Някой, ако има инфо да пише.
- magi_jeleva
- Потребител
Koлежке, според мен трябва да се гласува ЗИД на ЗСВ и ще знаем, но според мен вие и без тва сте достатъчно красива!
- kvalificiran1
- Потребител
kvalificiran1, имам достатъчно стаж, за да знам от ляво или от дясно на съдията да застана в съдебната зала в зависимост от процесуалното качество на юридическото лице, което представлявам...
Имам и достатъчно опит с конкурсите, но никога като сега не съм преследвала мечтата си толкова настървено...
mishi_83, желая ти късмет в класирането Стискам палци!!!
Имам и достатъчно опит с конкурсите, но никога като сега не съм преследвала мечтата си толкова настървено...
mishi_83, желая ти късмет в класирането Стискам палци!!!
- ralitsarbg
- Потребител
Колега ralitsarbg, искренно ви пожелавам тая година да ви огрее, защото виждам че се пънете по форумите още от 2007 насам , което е похвално, а онзи Bogo-mil нещо говори ли ви, симпатяга е извратен е и радва окото!
- kvalificiran1
- Потребител
kvalificiran1, благодаря за пожеланията, ако сте искрен, в което се съмнявам...
Не пълня форумите от 2007 г., защото като съпоставим датата на моята регистрация и броя на мненията ми и датата на Вашата регистрацията и броя на мненията Ви, пълнещият сте Вие...
Ако имате предвид този Богомил, за който аз мисля - ДА, говори ми. Мисля го за изключителна личност, която може да бъде обект на подражание. Считам, че е по-добре да следвате възгледите му за живота, ако ги приемате и да работите повече върху себе си, защото само така ще успеете...
Не пълня форумите от 2007 г., защото като съпоставим датата на моята регистрация и броя на мненията ми и датата на Вашата регистрацията и броя на мненията Ви, пълнещият сте Вие...
Ако имате предвид този Богомил, за който аз мисля - ДА, говори ми. Мисля го за изключителна личност, която може да бъде обект на подражание. Считам, че е по-добре да следвате възгледите му за живота, ако ги приемате и да работите повече върху себе си, защото само така ще успеете...
- ralitsarbg
- Потребител
Колежке ralitsarbg, ако не бяха добрите препоръки на добрия ни общ познат от fasebook, който слуша метъл и мой много добър приятел, нямаше да ви пожелая късмета, който може би наистина заслужавате! , а и доколкото разбрах си заслужава човек да бъде женен за вас
- kvalificiran1
- Потребител
Явно "магията" от конкурса бавно започна да отминава!!
- reformative
- Младши потребител
Явно, вече никой не го интересува, щом почнаха и свалки да се правят. Нещо взе да се опорочава форума
- bayleaf_2008
- Младши потребител
Хората вече са спокойни, съдбата им е решена.
- reformative
- Младши потребител
ralitsarbg написа:mishi_83, желая ти късмет в класирането Стискам палци!!!
Благодаря ти... желая късмет и на теб
П.П. Ако не успеем, ще опитаме на следващия конкурс... нали, знаеш - важното е да не се отказваме
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Кво Ви се случва бе агенти?
- kvalificiran1
- Потребител
kvalificiran1 написа:Кво Ви се случва бе агенти?
Агентурата никога не спи, за такива като теб, кво можем да правим, търсим по морето членовете на ВСС и ги изкушаваме със знойни девойки, белким некое гласче съберем
- bluelake
- Младши потребител
Някой успя ли да се свърже с ВСС и да получи информация относно начина на гласуване и заемането на освободилите се места. Моля, ако някой има информация да я сподели.
- nelimia
- Нов потребител
Ако някой има информация относно датата на гласуване и начина, по който ще се разпределят освободилите се места, нека я сподели
- bayleaf_2008
- Младши потребител
Не разбрахте ли, че вече никой не го интересува за това класиране?!
- reformative
- Младши потребител
ИЗНЕНАДААААААААААААААААА
КРАТЪК СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ № 30
ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
ПРОВЕДЕНО НА 28 ЮЛИ 2010 Г.
.....................
ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:
4.НАСРОЧВА следващото заседание на Висшия съдебен съвет на 2 септември 2010 г. от 9, 30 ч.
/Закриване на заседанието – 9, 45 ч/
Публикуван на:
29.07.2010г.
Започва голямото чакане, така че се въоръжете с търпение
КРАТЪК СТЕНОГРАФСКИ ПРОТОКОЛ № 30
ОТ ЗАСЕДАНИЕТО НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
ПРОВЕДЕНО НА 28 ЮЛИ 2010 Г.
.....................
ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:
4.НАСРОЧВА следващото заседание на Висшия съдебен съвет на 2 септември 2010 г. от 9, 30 ч.
/Закриване на заседанието – 9, 45 ч/
Публикуван на:
29.07.2010г.
Започва голямото чакане, така че се въоръжете с търпение
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Голяма тъпотия, можеха да го гласуват преди отпуската и да ни оставят и нас спокойно да почиваме, ама не - трябва да ни е гадно
- bayleaf_2008
- Младши потребител
|
|