начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Хърватско трудово право

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Хърватско трудово право

Мнениеот lubenova80 » 09 Авг 2010, 13:28

Имаме фирма в Загреб.Поради зародилата се криза намаля работата в магазина и сега искаме да освободим едната от продавачките,но ми изискват писмено прекратяване на трудовия договор и писмено предизвестие за освобождаване на жената. Незнам как да го напиша, бихте ли могли да ми помогнете.Благодаря.
lubenova80
Младши потребител

Re: Хърватско трудово право

Мнениеот sarbijanac » 09 Авг 2010, 17:23

lubenova80 написа:Имаме фирма в Загреб.Поради зародилата се криза намаля работата в магазина и сега искаме да освободим едната от продавачките,но ми изискват писмено прекратяване на трудовия договор и писмено предизвестие за освобождаване на жената. Незнам как да го напиша, бихте ли могли да ми помогнете.Благодаря.

Как да Ви помогнем.Хърватия също има трудово законодателство,с което следва да се съобразите.По-добре се консултирайте с компетентен орган по трудовото законодателство на място,в Загреб.
sarbijanac
Активен потребител

Назад към Трудово право