начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

въпрос за промяна на собственика

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за промяна на собственика

Мнениеот divinka » 02 Сеп 2010, 14:48

Здравейте.Нужно ми е да фигурирвам аз като собственик на апартамента ни.Доколкото знам нашите нямат нотариален акт а само договор за покупко-продажба - как могат да си извадят нотариален акт ?? Първо това ли трябва да стане за да може после да ми го прехвърлят на мен ?? Нищо не ми е ясно, те са съгласни да ме впишат мен като собственичка, няма ипотеки, те с баща ми са собственици и са плащали данъците .Имам и сестра която няма претенции.Как да се процедира за да бъда жписана като собственичка на апартамента.И колко ще струва всичко?
Аз няма да купувам апаратмента а само ще съм собственик .. това как оже да стане като дарение или???
divinka
Младши потребител

Re: въпрос за промяна на собственика

Мнениеот anserk » 02 Сеп 2010, 21:20

divinka написа:Нужно ми е да фигурирвам аз като собственик на апартамента ни

Фигуриране в акт за собственост на недвижим имот не е като фигурирането в табелката на входната врата на апартамента :idea:
Със същия въпрос, който сте задали тук, влизате при първия на пътя ви НОТАРИУС. Той ще ви каже как ще се окажете "фигурант" /собственик/ в нотариален акт и ще ви напише на листче какви документи са му необходими и колко ще ви струва тази ваша "покупка".
Успех!
anserk
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба