начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

За участниците в чат-а

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За участниците в чат-а

Мнениеот Кларк Кент » 31 Май 2002, 18:25

Колеги, опитах да "поговоря" с Вас в чат-а, но нещо не се получи, по някаква причина/може и аз нещо да не разбирам/, но не мога да запиша текст в полето в долният край на екрана. Не знам причината, дайте съвет, за да мога да участвам, моля Ви!
Кларк Кент

RE: За участниците в чат-а

Мнениеот znajko » 31 Май 2002, 18:30

Ako si slojil markera w tova pole trjabva da stane. Ako ne stava- ne znam ot kakvo moje da byde
znajko

RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот znajko » 31 Май 2002, 18:31

Kakyw browser polzvash. Probvaj s Explorer ili Netscape
znajko

Мнениеот Begemot » 31 Май 2002, 18:36

Провери дали кирилизацията не ти прави проблеми. Просто идеите ни свършиха :)
Begemot

Мнениеот Кларк Кент » 31 Май 2002, 18:52

Благодаря, но нещо не се получава.Ще опитам пак след като си рестартирам компютъра, преди се получаваше, но в чат-а нямаше никой.А сега има, но аз не мога!
Кларк Кент

Мнениеот Jack Daniel`s » 01 Юни 2002, 15:57

ЧАТ-а побира само до 9 участника, доколкото разбирам.В това число влиза и "невидимия" оператор. Може и от това да е.
Jack Daniel`s

Мнениеот Mb}|{bT » 02 Юни 2002, 16:50

Probvaj da vlezesh v kanala i prez PC baziran chat klient kato mIRC naprimer. Na mjastoto ne server pishesh http://www.lex.bg Sled kato se connectnesh, pishesh /j lex ...and...have nice chat :)))) web-bazirabite chat klienti sa tradicionno po neprijatni za rabota i dosta po chesto se sbugjasvat. Tova poslednoto - ot sobstven opit :)
Mb}|{bT

Мнениеот chatter » 06 Юни 2002, 18:54

Този петък ще се срещаме ли?
chatter

RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот Kларк Кент » 06 Юни 2002, 19:50

Аз ще пробвам пак, дано да стане!
Kларк Кент

RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот alfa » 07 Юни 2002, 12:17

razbira se - az 6te sum tam, moje i po-kusno- kum 18:00 4asa / RABOTNO VREME, KAKVO DA SE PRAVI/
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот advocat 76 » 07 Юни 2002, 12:40

alfa, какви ги говориш - работа в работно време :-) да се работи може винаги; дръж се естествено и си кеси в чата по обичайному ...
advocat 76

RE: RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот Begemot » 08 Юни 2002, 11:56

Alfa, Мойто работно време съвсем ме раздели с чатърите - свършвам работа някъде към осем - к'во да се прави. Много ще се радвам ако и по това време (че и по-късно) мога да срещна някого в чата! Ваш кот Бегемот
Begemot

Назад към Общи дискусии