- Дата и час: 24 Дек 2024, 20:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За участниците в чат-а
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
За участниците в чат-а
Колеги, опитах да "поговоря" с Вас в чат-а, но нещо не се получи, по някаква причина/може и аз нещо да не разбирам/, но не мога да запиша текст в полето в долният край на екрана. Не знам причината, дайте съвет, за да мога да участвам, моля Ви!
- Кларк Кент
RE: За участниците в чат-а
Ako si slojil markera w tova pole trjabva da stane. Ako ne stava- ne znam ot kakvo moje da byde
- znajko
Провери дали кирилизацията не ти прави проблеми. Просто идеите ни свършиха :)
- Begemot
RE: RE: За участниците в чат-а
Благодаря, но нещо не се получава.Ще опитам пак след като си рестартирам компютъра, преди се получаваше, но в чат-а нямаше никой.А сега има, но аз не мога!
- Кларк Кент
ЧАТ-а побира само до 9 участника, доколкото разбирам.В това число влиза и "невидимия" оператор. Може и от това да е.
- Jack Daniel`s
Probvaj da vlezesh v kanala i prez PC baziran chat klient kato mIRC naprimer.
Na mjastoto ne server pishesh http://www.lex.bg
Sled kato se connectnesh, pishesh
/j lex
...and...have nice chat :))))
web-bazirabite chat klienti sa tradicionno po neprijatni za rabota i dosta po chesto se sbugjasvat. Tova poslednoto - ot sobstven opit :)
- Mb}|{bT
RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а
razbira se - az 6te sum tam, moje i po-kusno- kum 18:00 4asa / RABOTNO VREME, KAKVO DA SE PRAVI/
- alfa
- Младши потребител
RE: RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а
alfa, какви ги говориш - работа в работно време :-)
да се работи може винаги; дръж се естествено и си кеси в чата по обичайному ...
- advocat 76
RE: RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а
Alfa,
Мойто работно време съвсем ме раздели с чатърите - свършвам работа някъде към осем - к'во да се прави.
Много ще се радвам ако и по това време (че и по-късно) мога да срещна някого в чата!
Ваш кот Бегемот
- Begemot
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|