начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

copyright

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

copyright

Мнениеот designer » 28 Ное 2002, 13:17

Pravia bulgarski site v koito imam namerenie da izpolzvam materiali koito sam prevejdal, a syshto taka i snimki koito sa sybirani ot razlichni mesta.
Vyprosite mi sa:
1/ Narushavam li niakakvi avtorskii prava?
2/ Kakvi prava imam az?
3/ Kakvo e Copyright triabva li da go sloja na moia site i kakvo triabva da pisha?
designer

Re: copyright

Мнениеот miron » 28 Ное 2002, 14:10

Otgovorite sa:
1. Da, narushavate avtorskite prava na avtorite na materialite/snimkite, ako gi izpolzuvate bez saglasieto na avtorite, osven ako tam, otkadeto ste gi vzeli izrichno pishe, che moje da se vzemat text-ove/snimki pri opredeleni uslovija i ste gi spazili.
2. Prava varhu prevoda na balgarski, kakto i varhu design-a na site-a (moje bi, ako si e vash)
3. Copyright oznachava avtorsko pravo i se slaga na prozivedenie, koeto sam ste sazdal. Ako site-a si e vash avtorski product - otdolu pishete Copyright (ili (C)) 2002 Designer
miron

Мнениеот designer » 28 Ное 2002, 16:47

Blagodaria za otgovora, no vyznikna oshte edin vypros :)
Ako promenia kartinkata ili texta?
designer

Мнениеот miron » 28 Ное 2002, 20:33

Зависи колко :-)
Ако е толкова, че да не ги познаят авторите ...
miron

Назад към Интелектуална собственост