начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

моля,помогнете ми със съвети-насрочено дело във вкс

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля,помогнете ми със съвети-насрочено дело във вкс

Мнениеот eva_dima » 25 Яну 2011, 11:28

Моля ви,помогнете ми със съвети на поставените по-долу /22.01/въпроси !!!
eva_dima
Младши потребител

Re: моля,помогнете ми със съвети-насрочено дело във вкс

Мнениеот dog123 » 26 Яну 2011, 17:19

* Докладвай
* Отговори с цитат

Eва...

Мнениеот derventliev на 21 Яну 2011 07:39 am
Ева Дима да включи личните си съобщения !

понеже цял ден се ровя в форума , та видях че има специална тема за вас.
Отделно не е нужно всеки път да пускате нова тема, за едно и също нещо, което търпи някакво развитие , вие имате 12 мнения в форума , всичките касаещи едно и също но сте отворили 4 отделни теми /ако не бяха и 5 / като продължавате писанието си от където сте стигнали , вероятно очаквайки всички да помнят за какво иде реч, като тази последната даже сте пуснали с пояснение кога сте писали последният път , което означава че лесничко можехте да откриете по датата къде сте писала и да пишете отново там .
Нищо лично . Успех на делото ви.
dog123
Младши потребител

Мнениеот mici_petrov » 04 Мар 2011, 18:33

Искам да попитам колко се бави във времето трудово-правно дело/бързо производство/.На първа инстанция същото дело мина за 3 месеца,но за втора инстанция чакам вече 5.
mici_petrov
Нов потребител

Мнениеот eva_dima » 07 Мар 2011, 09:56

Здравейте,на трета инстанция от 6 мес.нагоре и след това,дълго чакане за решение...Въоръжете се с търпение и успех
eva_dima
Младши потребител

Назад към Трудово право