начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Снемане на полицейска регистрация

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Снемане на полицейска регистрация

Мнениеот hellborn » 17 Фев 2011, 01:02

Здравейте,
имам нужда от малко помощ. Казусът е следният: Искам да стана ловец. Взех си свидетелство за съдимост и бележка от НСлС, но за бележката от служба КОС има проблем. При проверка от тях се оказа, че ме има в тяхната база данни. През януари 1999г съм осъден на 5 месеца условно с 1 година изпитателен срок за извършена кражба - на основание чл. 195 ал. 1 т.3 вр. с чл. 194 ал. 1 вр. с чл. 63 ал. 1 т.3 вр. с чл. 60, 54 и 36 от НК. По това време съм на 15 години.
Въпросът ми е има ли начин да бъда заличен (снет)от тази база данни?

Благодаря предварително на всички.
hellborn
Нов потребител

Re: Снемане на полицейска регистрация

Мнениеот damme » 18 Фев 2011, 14:57

Има.Посъветвайте се с колега.
damme
Младши потребител

Re: Снемане на полицейска регистрация

Мнениеот kremen » 19 Фев 2011, 15:48

Полицейската регистрация ще си остане завинаги в масивите на МВР, ако сам не пожелаете тя да бъде заличена - попитайте в съответното РУ "П" СДВР как да направите това. Съветът ми е безплатен, но се надявам да отстоявате правата си и да поискате обяснение от полицията защо те не са Ви обяснили това :lol:
kremen
Младши потребител

Назад към Административно право