начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Как мога да регламентирам договорно - идвам когато реша

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как мога да регламентирам договорно - идвам когато реша

Мнениеот onicon » 11 Май 2011, 23:03

Здравейте, Как според кодекса на труда мога да регламентирам в трудовия договор(допълнително споразумение).
че мога да идвам когато си поискам на работа и да си тръгвам когато реша.
но да си се води нормален 8 ч. работен ден
(ръководно звено - технически ръководител)

благодаря.
onicon
Младши потребител

Re: Как мога да регламентирам договорно - идвам когато реша

Мнениеот TheOldMan » 12 Май 2011, 10:36

Такава формулировка аз лично не виждам как ще я вмъкнете :) Най-малкото ще настане каша с изчисляване на изработените часове и дни, които да се отразяват в трудовата ви книжка. Пишете си в договора "8 часа, 5 дни в седмицата", и щом шефовете ви ще ви търпят - идвайте и си тръгвайте когато си пожелаете.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот dessys » 12 Май 2011, 17:34

Сменете формулировката на ненормиран работен ден без да се обвързвате с конкретни часове. Така може да работите 4 часа или повече от 8. Нормалната продължителност на работното време през деня (до 22:00 ч.)е до 8 часа.
dessys
Потребител

Мнениеот onicon » 13 Май 2011, 05:56

Благодаря.

dessys написа:Сменете формулировката на ненормиран работен ден без да се обвързвате с конкретни часове. Така може да работите 4 часа или повече от 8. Нормалната продължителност на работното време през деня (до 22:00 ч.)е до 8 часа.
onicon
Младши потребител

Мнениеот onicon » 13 Май 2011, 06:10

Идеята че работодателя ми намалява заплата със 1/3

ще работя за идеята - а нищо друго не предложи - щял да увеличи заплата след няколко месеца(не е ясно кога) от сегашното ниво +

и за това той ми е задължен - и това е моето условие. но трябва да го формулирам в анекса. защото сами знаете без договор нищо не се прави.
трябва да го има черно на бяло.

"ненормиран работен ден без да се обвързвате с конкретни часове" ми харесва текст

този ненормиран работен ден имали някакви негативи който трябва да избегна в анекса освен този график
onicon
Младши потребител

Назад към Трудово право