начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Отказан достъп

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказан достъп

Мнениеот borolex » 12 Авг 2011, 16:46

Здравейте,
Съсобственик съм на 1/2 апартамент. Към настоящия момент не живея там, но си плащам данъците. При мое заявено желание да вляза във владение на частта си - в случая 2 помещения, другият съсобственик ми отказа достъп. Според Закона за собствеността ми се дължи обезщетение. Какви ходове бихте ме посъветвали да предприема?
borolex
Нов потребител

Re: Отказан достъп

Мнениеот nk7702n » 12 Авг 2011, 17:28

Да отидете при адвокат за консултация и предприемане на съответните действия, включително и завеждане на дело впоследствие, ако се стигне дотам.
nk7702n
Старши потребител

Re: Отказан достъп

Мнениеот kirile » 12 Авг 2011, 18:23

Ще се стигне до там и то веднага , защото съсобственика извършва всички необходими действия , за да придобие и Вашата част по давност. Времето не работи във Ваша полза. Веднага при адвокат и дело , друг начин няма.
kirile
Потребител

Назад към Съсобственост и делба