начало

Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС

НОТАРИАЛЕН КОНКУРС

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: НОТАРИАЛЕН КОНКУРС

Мнениеот 123456 » 03 Юни 2004, 13:48

от сигурно място знам че едва около 30 до 40 процента ще бъдат допуснати до устен изпит.Идеята била възможно най-малко кандидати да останат за втори изпит.
123456

Мнениеот йо-йо » 03 Юни 2004, 14:17

40% не е лошо. това са повече от 350 човека, колкото са и местата / горе долу/ .
Явно са решили за 1 место да изпитат на устен максимум 2-ма кандидати ,за по-големите градове по 2-3 за място най-много ...
йо-йо

Мнениеот XENIA » 03 Юни 2004, 14:38

Това с почерците е смешно! Да проведат изпита по интеренет, като са им толково трудни проверките! Възмутително!
XENIA

Мнениеот младежа » 03 Юни 2004, 14:49

Колеги, споменахте ли роднините на комисията до 9-то коляно и по съребрена линия???
Какъв казус забъркаха, а.........супер, нали ???
младежа

Мнениеот §§§§§ » 04 Юни 2004, 11:56

Ооооооо, то 40 процента допуснати до интервю са си страшно много нещо. Времето ще покаже дали окапалите няма да са повечко!
§§§§§

Мнениеот boba » 04 Юни 2004, 15:03

Резултатите са готови. Следете за обявление в близките дни /информацията е от МП/.
boba

Мнениеот 123456 » 04 Юни 2004, 16:01

boba сигурен лиси че са готови,тъй като разбрах,че все още ги проверявали
123456

Мнениеот XENIA » 05 Юни 2004, 14:11

Разбрах, че вече са изнесли резултати в МП в приемната!!!!!!!!!!!!!!!!
XENIA

Мнениеот младежа » 07 Юни 2004, 10:44

Верно ли е., .......и аз колко съм изкарал ???
Между другото ще ми е смешно да ми прасне един от комисията двойка, въпреки,че благодарение на мен същия избута два-три изпита
на времето ................майтап , Уили !!!!!!!!!!!!
младежа

Мнениеот мария » 07 Юни 2004, 12:07

Наистина ли са изнесени резултатите от конкурса? Някои има ли по прясна информация?
мария

Мнениеот ivelinatod » 07 Юни 2004, 12:15

Резултатите все още не са изнесени и никой от Министерство на правосъдието не може да даде кокретна информация за това, кога точно ще бъдат готови, тъй като комисията все още работи. А, уж достоверните источници и подшушвания на колегите за пореден път се оказват меко казано недостоверни и внасят още по-голямо напрежение в и без това нажежената от неясноти обстановка.
ivelinatod
Нов потребител

Мнениеот Pich » 07 Юни 2004, 13:52

Една колежка току що се върна от проверка в министерството! Резултати нямаааа!
Pich

Мнениеот младежа » 08 Юни 2004, 12:35

Ex , XENIA - пак ни преметна; това ти качество по рождение ли е или просто те влече ??? Нищо лично.....професионален интерес.
младежа

Мнениеот boba » 08 Юни 2004, 12:48

XENIA може и да се гаври с нас, но на мен на 04.06 ми даде информацията колежка, която същия ден беше ходила и си взела трудовия договор от Министерството /като съдия/ и я бях помолила да попита по-вътрешните люде там.
boba

Мнениеот XENIA » 08 Юни 2004, 20:03

О, ставаме груби! Това от нерви ли е или сте си тикива?
XENIA

Мнениеот младежа » 09 Юни 2004, 08:23

Ех , ХЕNIA , защо такаааааааа.....???
Такива сме си ....любопитни по рождение, не е от нерви: )))
Изпързаляй ни пак, това ни възбужда !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
младежа

Мнениеот пи4 » 10 Юни 2004, 14:53

Айде бе, нема ли да извадят резултатите или чакат да свърши Евро-2004 ???
пи4

Мнениеот XENIA » 10 Юни 2004, 20:29

аз само питах! При нас в провинцията се чуват всякакви слухове! вие от Столицата може да знаете повече!
XENIA

Мнениеот и аз бях там » 10 Юни 2004, 23:02

Привет,колеги!Номерът успя!Както се казва-всяко чудо за три дни.Спряха оживените дискусии,спорове, предложения.Вече всички свихнаха,че има номер , че участниците в конкурса са прецакани,че всичко е не както трябва.Всички включително и самите кандидати.Чака се само обявяване на прословутите оценки,за да се уверим,че не сме се излъгали в очакванията.Колкото по-късно толкова добре-за организаторите.
и аз бях там

Мнениеот donna » 10 Юни 2004, 23:13

да си призная вече притръпнах с две думи каквото стане и когато стане то бе чакане то бе чудо тоя казус може да се реши поне по три различни начина предполагам ,че сега комисията мисли по кой начин е най удачно да се реши казуса и да оцени кандидатите
donna
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити