начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

Договор за управление

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Договор за управление

Мнениеот minimay » 10 Фев 2012, 16:26

Здравейте,

един новоизлюпен колега иска да ви пита за мнение.
Задължително ли е представяне на договор за управление при регистрация на ЕООД?
Попринцип аз без такъв договор не съм регистрирала, но момчето на което му трябва еоод-то си иска своето, та исках да се допитам все пак....
Едноличния собственик ще е и управител, идеята е да впиша в протокола и учредителния акт без договор.Видях в ТР няколко подобни дружества и все пак си мисля че ще имам отказ..?!
minimay
Младши потребител

Re: Договор за управление

Мнениеот wladi » 11 Фев 2012, 22:45

Зависи от разпределението, опитайте, щом е толкова важно, при отказ ще го представите.
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Мнениеот ykovachev » 12 Фев 2012, 11:02

И защо мислите, че ще имате отказ?
Не ги учете да искат глупости ДЛР-тата. Досега не съм имал отказ за нови дружества, пък то по тази логика и при всяка смяна на управител трябва договор - нито един. Е, не пускам хиляди заявления, но са били достатъчно.
успех!
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот darii » 13 Фев 2012, 16:21

Не Ви трябва договор за управление. Няма да имате отказ.
Управителя на дружеството може да не е на договор за управление.
Трябва само да имате избран управител за да може да бъде вписан./ съответно спесимен, съгласие и т.н./.
darii
Младши потребител

Мнениеот minimay » 29 Фев 2012, 10:53

Благодаря, вписаха дружеството без проблеми:))
minimay
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 29 Фев 2012, 14:10

Ха така! Дисциплина у ДЛР-тата му е майката, та и ако бяха озаптили лакомата си шефка да не папка чак толкоз яки бонуси и да ги поразпредели между тях, ехеее 8)
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Назад към Търговско право