начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Мнениеот afro_u » 27 Мар 2012, 07:05

Знам, че въпросът ми е малко смешен, но срам-не срам, ще питам.
Тази година завършвам право. До сега не съм практикувал. Всичко, което знам е само на теория.
Случи се така, че ми вдигнаха колата, без да имат право на това. Предполагам тези с паяка не са видели стикера :roll: . Както и да е. Когато отидох да си я взема, въпреки всичко ме накараха да си платя репатрацията. Предполагам всеки, който се е сблъсквал с това знае колко са любезни тези служители - казаха ми, че ако имам притенции към тях, да ги съдя и тогава ще ми върнат парите.
Ами осъдих ги, но все още не знам как да си взема парите. Имам решение на адм. съд, влязло в сила, с което е осъдено МВР да ми заплати направените за делото разноски (10 лв.) и имуществените вреди (50 лв.).
Но сега не знам какво да правя. Моля за малко насоки. Знам, че както въпросите, така и конкретните суми са смешни, но молбата ми за помощ е и за да мога да си изясня за мен самия как се процедира.
Благодаря предварително!
afro_u
Младши потребител

Re: Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Мнениеот chadel » 27 Мар 2012, 09:22

чл. 519 ГПК
chadel
Потребител

Re: Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Мнениеот afro_u » 27 Мар 2012, 15:02

Сърдечни благодарности за отговора!
:D
afro_u
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство