начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Квалификационен курс през събота и неделя

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Квалификационен курс през събота и неделя

Мнениеот azzza » 28 Мар 2012, 16:00

Здравейте.Надявам се да ми отговорите на въпроса .Учителка съм и ме изпращат ( почти доброволно) на квалификационен курс през събота и неделя. от 9.00 ч до17.00ч или 16 часа . Полагат ми се командировъчни и това е уточнено (колко и как) В понеделник съм на работа ,наравно с другите колеги които са почивали през събота и неделя.Много ме интересува дали ми се полагат и 1,2 дни компенсация и къде в кодекса на труда е упоменато това или трябва да попитам в инспекцията по труда.Трябвада съм информирана какво ми се полага или не ми се полага .
azzza
Нов потребител

Re: Квалификационен курс през събота и неделя

Мнениеот azzza » 29 Мар 2012, 09:40

Здравейте . Няма ли кой да ми отговори на въпроса .Сигурна съм, че има хора сред вас запознати с трудово правните казуси.
azzza
Нов потребител

Назад към Трудово право