начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

запис на заповед трябва ми помоща ви спешно

запис на заповед трябва ми помоща ви спешно

Мнениеот chippen » 26 Юли 2012, 18:35

Здравейте , изчетох всички теми със проблеми като моя , имам длъжник който не ми е заплатил сума по запис на заповед без протест , Интересува ме сега след като минаха 2,3 дни и се покри , млад е не работи от няколко седмици е съкратен. незнам дали има неща на негово име, интересува ме сега какво след и как за да може да се вземат тези пари , страх ме е също да не избяга от БГ и затова пиша възможно по бързо и се надявам за отговор компетентен , да се свържа с нотариус , адвокат или направо съдия изпъпнител за въпросната сума и как може да се вземат тези пари най бързо, кой заплаща разноските тъй като видях че в образците на някой пише "з" АПОВЕД да платя,БЕЗ ПРОТЕСТ и БЕЗ РАЗНОСКИ ЗА ПОЕМАТЕЛЯ,в гр. Б, ул. “.....” № ... ,на " , а в моята Не , ако пише така като на това което показвам Той ли ще ги заплати или аз в началото , по принцип знам че в началото го давам на съдия и той го проучва , докато го разбере какво има и ако има започва вземането на парите , дотогава аз плащам на съдията
Аватар
chippen
Младши потребител

Re: запис на заповед трябва ми помоща ви спешно

Мнениеот neutralen » 26 Юли 2012, 20:27

Защо пускате отново темата, нали kleines пое случая ?
neutralen
Активен потребител

Мнениеот chippen » 26 Юли 2012, 20:57

ами не е писал нищо и затова никой не е помогнал а ми трябва мнение ...
Аватар
chippen
Младши потребител

Мнениеот juristt » 27 Окт 2012, 17:42

Трябва първо са си извадите изпълнителен лист от съда и след това да ходите при съдия - изпълнител за събиране на сумата по записа на заповед. Все пак трябва да се види преди това какво е записано в записа на заповед.
juristt
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство