vaness написа:tea_1988 написа:
ima li nqkoi koito ne bi se pretesnil kato go izpitvat pred generala
Аз лично не се притесних от него честно казано. Най-вече от жената от ЧР и от един мъж,който гледаше втренчено през повечето време [/q
|
|
tea_1988 написа:vaness написа:tea_1988 написа:
Аз лично не се притесних от него честно казано. Най-вече от жената от ЧР и от един мъж,който гледаше втренчено през повечето време
toi zadade li ti vapros
gmhgmh написа:vaness написа:
tea_1988 написа:
ima li nqkoi koito ne bi se pretesnil kato go iz
pitvat pred generala
Аз лично не се притесних от него честно казано. Най-вече от жената от ЧР и от един мъж,който гледаше втренчено през повечето време
toi zadade li ti vapros
tea_1988
Пише се с ГОЛЯМО Т
diditko81 написа:Сега да ви кажа: Който е дал до 3000 евро за да стане неговата работа-печели,всички останали които са цакали с по 5 бона евро и на горе губят. Това няма избиване в тези времена,на времето е имало но в днешно време няма! И как ще я борим тази корупция,как? С емиграция............. Накрая ще си останат сами.....
terra_s написа:tea_1988 написа:vaness написа:[quote="camperr84Решил съм последните 7дни да се скъсам от четене,но не там ми е проблема,ами това,че ако стигна примерно до интервюто ще се сдухам защото малко съм притеснителен
Абе ти стигни до интервю и тогава ще му мислиш А и да ти кажа и да не си притеснителен пак може да се сдухаш.
krisi80 написа:vaness написа:tea_1988 написа:
Аз също не се притеснявам от Генерала защото съм имала доста изпити пред Генерали.Но има още време докато стигна до там.На мене теста ми е на 17.08.
Успех на всички.
terra_s написа:pilki123 написа:Колеги едно нещо не разбрах до тък. Бих те ли ми обяснили защото до сега си мислех че профилът към който би трябвало да се придържаме е на скромен и не демонстриращи положение хора. А от тук казаното ми се струва че трябва да си на доста добро финансово ниво да се предстважиш така за да те харесат или се бъркамм??? МОля кажете???
pilki123, не се ръководи от едно - единствено мнение наистина. А това, което бих те посъветвала от личен опит - бъди си самият ти на интервюто, без каквито и да е демонстрации на каквото и да е. Ще е само и единствено в твой плюс
ddterm написа:Нещо няма развитие и на доста колеги нервичките са доста поизпънати . Интересно обаче колко души ще зарежат нястоящата си работа за да се впуснат в тази 7 месечна авантюра .Която може да завърши с провал ?
gmhgmh написа:Ох, напускам форума с огорчение.
Все пак това е конкурс (съревнование)за Инспектори, а не за мошеници и страхливци.
КОЙТО ГОЕ СТРАХ ОТ МЕЧКИ ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА.
ВЕЧЕ СЕ ОБЕДИХ, ЧЕ НЕ ИЗПИТВАщИТЕ СА СТРАШНИ, А просто повечето кандидати са некомпетнъни или страхливи. А комисията и по-специално дамата от Човешки ресурси си вършат работата и то доколкото разбирам добре - АДМИРАЦИИ. И дано от толкова много мераклии да успеят да намерят достатъчно достойни. Има и такива обедих се пак от този форум,
Пожелавам им успех!
terra_s написа:diditko81 написа:ddterm написа:Нещо няма развитие и на доста колеги нервичките са доста поизпънати . Интересно обаче колко души ще зарежат нястоящата си работа за да се впуснат в тази 7 месечна авантюра .Която може да завърши с провал ?
Niama proval. Koito se ka4i na koraba prodaljava!
Не е съвсем така diditko81. Не всеки, който се качи на кораба продължава със сигурност. Зависи си от самия него само...
Провал може да има и е съвсем реален като възможност...Не подценявайте нито един от изпитите, през които ще преминете ако бъдете одобрени за инспектори и назначени на работа...
Касае се за овладяване на непосилно голям обем материя, изключително специфична при това, която не се изучава в нито едно висше учебно заведение и няма аналог с тази в друга професия. А, че ще Ви се наложи да я знаете перфектно и то не заради самия изпит, а заради работата си впоследствие ще го разберете много бързо след това, особено ако Ви насочат към оперативна работа на граница и не само...
Случаи на скъсани на изпита инспектори и разследващи митнически инспектори има достатъчно през последната година. Всички са напуснали системата и са възстановили направените разходи...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта