начало

ВАС решава: Обществена информация ли са актовете и данните по разследвания и прокурорски проверки ВАС решава: Обществена информация ли са актовете и данните по разследвания и прокурорски проверки

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот vasko_vasilev » 13 Авг 2012, 11:31

bromelia написа:Здравейте, спрете да чакате да ви се обадят,защото тукощо се обадих на Отдел човешки ресурси да ги питам до кога ще се обаждат за итервюта. И дамата ми каза , че на всочки удобрени кандидати итервютата са днес. и,че списаци нчма да има! :evil:

Това за митница Столична ли е ?
vasko_vasilev
Нов потребител

Мнениеот bromelia » 13 Авг 2012, 11:48

Да за Столична е! :?
bromelia
Нов потребител

Мнениеот zda_1978 » 13 Авг 2012, 11:56

За Русе-очаквайте резултатите от тестовете другата седмица :wink:
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 13 Авг 2012, 11:57

[googlevid]bromelia написа:
Здравейте, спрете да чакате да ви се обадят,защото тукощо се обадих на Отдел човешки ресурси да ги питам до кога ще се обаждат за итервюта. И дамата ми каза , че на всочки удобрени кандидати итервютата са днес. и,че списаци нчма да има!
[/googlevid]
Мхого горещ душ за всички от Столична - някой са като попарени от това, ако е вярно.
А за всички други е като студен, толкова студен , че чак дъхът им спира.
detektiv
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 13 Авг 2012, 12:17

Щом днес са Столичани, а следващата седмица Русенци, следователно до края на седмицата трябва да минат и през Варна все пак :roll:
ani_fer
Потребител

Мнениеот vladimirova76 » 13 Авг 2012, 12:30

Здравейте и от мен!На всички обадили се за интервю-честито и успех!А на останалите като мен-пийте по една студена вода и се радвайте на живота.......това е положението в Бг,не се учудвам,само малко ме е яд че се готвих съвестно за тестовете, а не е било нужно,може би ако имах връзки положението щеше да е по-благоприятно,за пореден път се убеждавам че България е антисоциална и корумпирана държава
vladimirova76
Младши потребител

Мнениеот dundy123 » 13 Авг 2012, 12:47

Привет и от мен!
Макар и очакван душа си беше доста студен.
На всички очакващи отговор и допуснати до интервю пожелавам УСПЕХ. :D
dundy123
Младши потребител

Мнениеот bil_11 » 13 Авг 2012, 12:47

vladimirova76 написа:Здравейте и от мен!На всички обадили се за интервю-честито и успех!А на останалите като мен-пийте по една студена вода и се радвайте на живота.......това е положението в Бг,не се учудвам,само малко ме е яд че се готвих съвестно за тестовете, а не е било нужно,може би ако имах връзки положението щеше да е по-благоприятно,за пореден път се убеждавам че България е антисоциална и корумпирана държава

Аз преди няколко дни писах, че хората за Варна вече са определени, но получих несъгласие от някои хора, че това не може да бъде. Пак казвам знам от сигурен източник, че хората за Варна вече са определени. Така ,че който иска нека се надява. Мен лично ме предупредиха да не се надявам.
bil_11
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 13 Авг 2012, 12:48

Поправете ме ако греша, но преди Столична не беше ли Аерогарата.
Пък Русенци за десерт, така мисля.
detektiv
Младши потребител

Мнениеот vladimirova76 » 13 Авг 2012, 12:53

аз изказвам мнение за Столична,но смятам че е валидно за всички,който е имал връзки,естествено че ги е вкарал,даже за Столична знам че натиска е бил доста голям,поради броя на хората,които кандидатстват,искрено се надявам от одобрените да има хора,които като мен са разчитали само на знанията си,за себе си смятам че се справих с тестовете и то не лошо,но уви нямах шанс
а за Аерогара,теста тепърва предстои-22 август
vladimirova76
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 13 Авг 2012, 12:53

bil_11 написа:
vladimirova76 написа:Здравейте и от мен!На всички обадили се за интервю-честито и успех!А на останалите като мен-пийте по една студена вода и се радвайте на живота.......това е положението в Бг,не се учудвам,само малко ме е яд че се готвих съвестно за тестовете, а не е било нужно,може би ако имах връзки положението щеше да е по-благоприятно,за пореден път се убеждавам че България е антисоциална и корумпирана държава

Аз преди няколко дни писах, че хората за Варна вече са определени, но получих несъгласие от някои хора, че това не може да бъде. Пак казвам знам от сигурен източник, че хората за Варна вече са определени. Така ,че който иска нека се надява. Мен лично ме предупредиха да не се надявам.

Да, bil_11, възможно е да не се надяваш, но въпреки това да си в списъците, няма как да се установи, но се надявам да се похвалиш тук.Успех!
detektiv
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 13 Авг 2012, 12:56

bil_11 написа:

ЕЕ всичките 20 места ли са определени вече ????
frenchi
Младши потребител

Мнениеот mishelle » 13 Авг 2012, 12:57

zda_1978 написа:За Русе-очаквайте резултатите от тестовете другата седмица :wink:
detektiv написа:Пък Русенци за десерт, така мисля.

Присъединявам се към чакащите "десерта" - за сега от Русе няма никакви новини, но пък дано чакането си заслужава. :!:
mishelle
Нов потребител

Мнениеот zda_1978 » 13 Авг 2012, 12:59

mishelle написа:
zda_1978 написа:За Русе-очаквайте резултатите от тестовете другата седмица :wink:
detektiv написа:Пък Русенци за десерт, така мисля.

Присъединявам се към чакащите "десерта" - за сега от Русе няма никакви новини, но пък дано чакането си заслужава. :!:

От твоите уста, в Божиите уши-дано наистина да си заслужава!
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 13 Авг 2012, 13:10

mishelle написа:

Предлагам да направим списъци на всички чакащи съформници и да ги предадем на АМ, не е лошо все пак да знаят, че ги очакваме.
detektiv
Младши потребител

Мнениеот bil_11 » 13 Авг 2012, 13:11

:D
Последна промяна bil_11 на 20 Авг 2012, 14:45, променена общо 1 път
bil_11
Младши потребител

Мнениеот bromelia » 13 Авг 2012, 13:17

detektiv написа:
mishelle написа:

Предлагам да направим списъци на всички чакащи съформници и да ги предадем на АМ, не е лошо все пак да знаят, че ги очакваме.

Да това хич не е лоша идея! :lol:
bromelia
Нов потребител

Мнениеот vladimirova76 » 13 Авг 2012, 13:25

и да им направим списъци,хората явно а определени по един или друг критерийй,няма да ги трогнем,но съм определено за всички действия,които ме карат да се забавлявам и чувствам добре,това че не сме богоизбрани не трябва да ни разваля настроението,нали?
vladimirova76
Младши потребител

Мнениеот bromelia » 13 Авг 2012, 13:40

vladimirova76 написа:и да им направим списъци,хората явно а определени по един или друг критерийй,няма да ги трогнем,но съм определено за всички действия,които ме карат да се забавлявам и чувствам добре,това че не сме богоизбрани не трябва да ни разваля настроението,нали?

да не трябва да си разваляме настроението,все пак АМ там е най-голямата корупция.....!!!
bromelia
Нов потребител

Мнениеот bil_11 » 13 Авг 2012, 13:49

:D
Последна промяна bil_11 на 20 Авг 2012, 14:45, променена общо 1 път
bil_11
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити