- Дата и час: 13 Яну 2025, 08:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Само 1 уточнение-за Пловдив не са 300,а 414 кандидата за 10 места,някои,от които вече са заети.
- avenger0795
- Нов потребител
avenger0795 написа:Само 1 уточнение-за Пловдив не са 300,а 414 кандидата за 10 места,някои,от които вече са заети.
То и за Варна не са 600, а 977
- ani_fer
- Потребител
Няма значение дали са 100 или 999 те се чудат как да си разделат местата , докато вие чакате да ви се обадят за интервю, от 20 вече 15 са заети и зимат 5-ма най-добрите защото се пак трябва някой да им върши работата и не може 20 идиода да вържеш там се пак
- radenko1
- Младши потребител
Искам да попитам някой русенец дали помни каква длъжност в тукашната агенция заема онова русото младичко момиче, което участваше в комисията. Те нали се представиха, но формалностите хич и не ги слушах и мислех за самия изпит. Струва ми се, че всичките бяха разни ръководители на отдели, но може и да бъркам.
- koronis
- Нов потребител
koronis написа:Искам да попитам някой русенец дали помни каква длъжност в тукашната агенция заема онова русото младичко момиче, което участваше в комисията.
koronis, УМНАТА, не питай за русата
- detektiv
- Младши потребител
От известно време само чета и размишлявам върху коментарите на видимо ядосани съфорумци: Корупция, нагласени хора и т.н. и т.н.
Има и нещо друго, което никой не отчита като факт.... за Варна например местата са 20, а кандидатите 977. Следователно 957 човека автоматично са аут, което е равнозначно на разочаровани. Ако за 15 от местата вече има нагласени (както казва radenko1), тогава разочаровани ще бъдат 972 човека. Както сами виждате дали разочарованите ще са 957 или 972 - разликата не е голяма... просто кандидатите са достатъчно много, за да има и много разочаровани. Както пак radenko1 каза, че ще бъдат взети 5-ма и то най-добрите (извън нагласените), ами тогава единственото, което трябва да направим е да бъдем най-добрите
Просто понякога е хубаво човек да потърси вината И В СЕБЕ СИ... струва ми се, че това е като синдром на нас българите: "Аз всичко си направих както трябва, а те не ме оцениха!"
По никакъв начин не искам да защитавам Агенцията, нито пък твърдя, че няма корупция, шуробаджанащина и т.н., просто ми се струва, че доста честичко го използваме като удобно извинение за личните си неуспехи.
Поздрави и УСПЕХ на всички ни, които все още таим някаква надежда (все пак във Варна и Русе все още предстоят обажданията)
Има и нещо друго, което никой не отчита като факт.... за Варна например местата са 20, а кандидатите 977. Следователно 957 човека автоматично са аут, което е равнозначно на разочаровани. Ако за 15 от местата вече има нагласени (както казва radenko1), тогава разочаровани ще бъдат 972 човека. Както сами виждате дали разочарованите ще са 957 или 972 - разликата не е голяма... просто кандидатите са достатъчно много, за да има и много разочаровани. Както пак radenko1 каза, че ще бъдат взети 5-ма и то най-добрите (извън нагласените), ами тогава единственото, което трябва да направим е да бъдем най-добрите
Просто понякога е хубаво човек да потърси вината И В СЕБЕ СИ... струва ми се, че това е като синдром на нас българите: "Аз всичко си направих както трябва, а те не ме оцениха!"
По никакъв начин не искам да защитавам Агенцията, нито пък твърдя, че няма корупция, шуробаджанащина и т.н., просто ми се струва, че доста честичко го използваме като удобно извинение за личните си неуспехи.
Поздрави и УСПЕХ на всички ни, които все още таим някаква надежда (все пак във Варна и Русе все още предстоят обажданията)
- ani_fer
- Потребител
Мила госпожице по пронцип не е лощо да си ОПТИМИСТ но като черта на Българите бих Ви посочил Шуробаджанаштината!!!Само се замислете като започнем от Министър, Зам. Министри двама и трагнем надолу по структурата на министерство на Финансите минем през всички дирекциики и отделчета и стигнем до Агенция Митници.Как мислите тези хора които работят там нямат ли Деца, а те братовчеди, приятели, кумове, сватове та стигнем даже до комшии. Всички те как мислите не искат ли да бъдат назначени и то за най АПЕТИТНАТА длъжност може би като ЦЯЛО в Държ. Админ. Всички кметове общински съветници по места членове на ГЕРБ и партийни мишлета.Просто нещо не се получава май А?
- radenko1
- Младши потребител
Здравейте колеги,
Днес получих мейл за Митница Столична. Не са ми звъняли по телефона. Нямам познати в Митниците, кандидатствах просто, защото много искам да си сменя работата, а не смея да започна в някоя малка фирма, поради разбираеми за всички причини. Но след изпита видях темата и особено частта със задължителната работа в системата за определен период от време, който на мен ми се вижда доста дълъг. Вярно е, че дори не се знае дали ще мина интервюто и дали ще започна, но да връщам неустойки ако реша да напусна определено ме притеснява. Та сега съм в дилема дали изобщо да се явявам на интервю. Успех на всички!
Днес получих мейл за Митница Столична. Не са ми звъняли по телефона. Нямам познати в Митниците, кандидатствах просто, защото много искам да си сменя работата, а не смея да започна в някоя малка фирма, поради разбираеми за всички причини. Но след изпита видях темата и особено частта със задължителната работа в системата за определен период от време, който на мен ми се вижда доста дълъг. Вярно е, че дори не се знае дали ще мина интервюто и дали ще започна, но да връщам неустойки ако реша да напусна определено ме притеснява. Та сега съм в дилема дали изобщо да се явявам на интервю. Успех на всички!
- nar_val
- Нов потребител
Раденко ЕДНО, немой така бре, утре като ти мине ще си по- кротък.
Не се сърди на всички тук, ние сме от ена и съща страна, пък и хората откъде да знаят, че април са те отрязали за Разследваш полицай
Не се сърди на всички тук, ние сме от ена и съща страна, пък и хората откъде да знаят, че април са те отрязали за Разследваш полицай
- detektiv
- Младши потребител
nar_val написа:Здравейте колеги,
Първо Успех, каквото и да е решението Ви!
А за кога Ви е интервюто?
- ani_fer
- Потребител
detektiv написа:Раденко ЕДНО, немой така бре, утре като ти мине ще си по- кротък.
Мого си тъп Саше 1во, незнам от каде мислиш че са ме скасали и то за разследващ полицай, ако не знаеш за тая длъжност ти трябва юридическо образование а аз съм инженер!!!!!!!!!
Иначе си играч да знеш
- radenko1
- Младши потребител
ani_fer написа:nar_val написа:Здравейте колеги,
Първо Успех, каквото и да е решението Ви!
А за кога Ви е интервюто?
За този четвъртък.
- nar_val
- Нов потребител
nar_val написа:
За този четвъртък.
Успех nar_val и да не се спичаш пред говорителките на изпита .
- treks5
- Младши потребител
Последна промяна bil_11 на 20 Авг 2012, 14:47, променена общо 1 път
- bil_11
- Младши потребител
radenko1 написа:Мого си тъп Саше 1во, незнам от каде мислиш че са ме скасали и то за разследващ полицай, ако не знаеш за тая длъжност ти трябва юридическо образование а аз съм инженер!!!!!!!!!
Иначе си играч да знеш
1/ Не съм Саше 1во, а детектив.
2/ Лъжеш най- безогледно и обиждаш съфорумците, които въобще не са ти виновни - ама хич даже
3/ Диоптри: 1,0 и 0,75 да ти говорят нещо, а може би вече са по- големи
Но ти не се отказвай, дерзай. Колкото за Кметове и Общински съветници е рано, във времето имам впредвид, може да кандидатстваш поне на още 3-4 места.
Успех, каквото и да решиш.
- detektiv
- Младши потребител
ani_fer написа: ... Просто понякога е хубаво човек да потърси вината И В СЕБЕ СИ... струва ми се, че това е като синдром на нас българите: "Аз всичко си направих както трябва, а те не ме оцениха!"
По никакъв начин не искам да защитавам Агенцията, нито пък твърдя, че няма корупция, шуробаджанащина и т.н., просто ми се струва, че доста честичко го използваме като удобно извинение за личните си неуспехи....
Напълно съм съгласна. Мисля, че това чакане за резултати и получените негативни такива са изнервили всички. Според мен ако наистина някой вярва на 100%, че всички бройки са предварително заети и няма никакъв шанс, че се плаща за да започнеш и др. подобни изписани дотук, просто нямаше да кандидатства или е изявен мазохист, който се чуди с какво да си запълни времето. И второ, ако това ви е мнението за АМ - защо искате да работите там???
Да, и аз не се представих особено добре и не храня големи надежди да ми се обадят, но мисля, че явно не съм се подготвила достатъчно добре и другия път просто ще се постарая повече.
Успех на всички! Дано всички получат очакваното обаждане!
- z_stoqnova
- Младши потребител
ani_fer написа: .
Да, и аз не се представих особено добре и не храня големи надежди да ми се обадят, но мисля, че явно не съм се подготвила достатъчно добре и другия път просто ще се постарая повече.
Знаеш ли ani_fer, всички в даден град бяха поставени при едни и същи условия. Което според мен дава все пак реална оценка за възможностите им. Всмисъл, че времето е малко и.......... , но пък това показва възможности за концентрация и други качества, които се търсят от АМ. не се тревожи, ако не са приключили обажданията, все оше има шанс. В края на краищата ти се бориш САМО ЗА ЕДНО МЯСТО- ТВОЕТО. Така, че успех!
- detektiv
- Младши потребител
Пич нещо си се Убаркал така е лафа "Много си тъп сайше"........
- radenko1
- Младши потребител
radenko1 написа:Пич нещо си се Убаркал така е лафа "Много си тъп сайше"........
Пак ти казвам- не обиждай! Да знаеш модератора е много коректен и....
Не мислех, че ще стигнем до тук, но следващия път давам линка. и да занаеш, не съм пич, а този отговор към теб важи и за АМ.
"Въобще не ви идва на акъла , че е по-добре за вас ,че реално са ви оценили на "психото"...
Или ще предпочетете да ви "пуснат" на психото въпреки ,че сте непригодни и след това на първия ви оглед с труп за викат психиатър за вас....
тая работа не е за всеки от СУ МУ или т.н. .. няма никакво значение къде сте учили точно пък за разследващи има значение до къде ви държат нервите , ориентацията и приспособимостта към различни ситуации.
Това не е нито адвокатски, нито съдийски или прокурорски изпит, разликата е от небето до земята. В МВР на длъжност Р.П. не си само юрист, а трябва да имаш и качества за полицай....Така ,че който не става за полицай , не става и за Р.Полицай..."
- detektiv
- Младши потребител
detektiv написа:ani_fer написа: .
Знаеш ли ani_fer, всички в даден град бяха поставени при едни и същи условия. Което според мен дава все пак реална оценка за възможностите им. Всмисъл, че времето е малко и.......... , но пък това показва възможности за концентрация и други качества, които се търсят от АМ. не се тревожи, ако не са приключили обажданията, все оше има шанс. В края на краищата ти се бориш САМО ЗА ЕДНО МЯСТО- ТВОЕТО. Така, че успех!
Само дето това не съм го писала аз, а z_stoqnova (цитирал си думи на колежката Стоянова под моя псевдоним) , но благодаря все пак
Успех и от мен!
- ani_fer
- Потребител
|
|