- Дата и час: 13 Яну 2025, 01:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
ani_fer НЕ! и аз чакам за Варна...
- frenchi
- Младши потребител
ani_fer и аз чакам за Варна. Предполагам, че който и град да е наред, ще започнат утре /неделя/ вечер да звънят, както направиха за градовете преди нас.
- frangolita
- Младши потребител
Споко ani_fer и аз чакам за Варна!А franglina а вие откъде знаете че точно в Неделя вечерта ще започнат да звънят!Не е работен а и не вярвам някои в Неделя в държавната администрация да работи!
- maria__simova
- Младши потребител
maria__simova само предполагам, че може да е така.
гр.Бургас точно в неделя вечерта ги бяха почнали с обажданията /или поне тези от тях, които пишат в този форум/ и всички бяха изненадани, точно защото беше почивен ден - има го писано в vol.1 на темата.
гр.Бургас точно в неделя вечерта ги бяха почнали с обажданията /или поне тези от тях, които пишат в този форум/ и всички бяха изненадани, точно защото беше почивен ден - има го писано в vol.1 на темата.
- frangolita
- Младши потребител
frangolita написа:гр.Бургас точно в неделя вечерта ги бяха почнали с обажданията /или поне тези от тях, които пишат в този форум/ и всички бяха изненадани, точно защото беше почивен ден - има го писано в vol.1 на темата.
Това е тактически подход на АМ. Ако има разпускащи да ги хванат и тогава ЧАО. Така, че Варна и Русе бъдете нащрек. никакво разпускане, щото ще сте чао
- detektiv
- Младши потребител
Моля, " 12000m " да си отключи ЛС
- frangolita
- Младши потребител
.
Последна промяна terra_s на 21 Авг 2012, 10:38, променена общо 1 път
- terra_s
- Младши потребител
Привет отново от мен!
До alpina: не, едва ли има някакво възрастово ограничение (освен посоченото в закона-да не е пенсионер и да е пълнолетен) , аз съм типичният представител на посочената от теб възрастова група 35-45. Макар, че е възможно това да е най-облагодетелстваната - хора улегнали, с натрупан вече работен стаж, житейски стабилни. Но мога да кажа, че пред хората от комисията на интервюто нямаше нищо което да показва вие кой сте и какви сте, на колко години сте и подобни неща. Единствено формуляра който вие попълвате с трите си имена и нищо друго няма в него.
До p_g_penev : всеки в България вижда конспирация на всякъде! Но този и вариант който колегата изтъква е възможно най-невероятният! Всъщност първата и втората част на теста (интелигентност и проф.компетентност) е най-обективната част в целият конкурс. В интегритета е въпрос на интерпретация. Да възможно е да има манипулация, но тя не е в това да ти поставят непреодолима бариера на теста. Аз съм доказателство - както казах в друг пост теста се минава нормално от интелигентен човек без особена подготовка, а тук всички са такива. А и доста хора дадоха мнение за трудността на теста. Решаването му е по-скоро въпрос на концентрация.
И все пак отново призовавам всички да гледат на този конкурс като на една обикновена проверка на знания, а не да се хвърлят в него на живот и смърт!
До alpina: не, едва ли има някакво възрастово ограничение (освен посоченото в закона-да не е пенсионер и да е пълнолетен) , аз съм типичният представител на посочената от теб възрастова група 35-45. Макар, че е възможно това да е най-облагодетелстваната - хора улегнали, с натрупан вече работен стаж, житейски стабилни. Но мога да кажа, че пред хората от комисията на интервюто нямаше нищо което да показва вие кой сте и какви сте, на колко години сте и подобни неща. Единствено формуляра който вие попълвате с трите си имена и нищо друго няма в него.
До p_g_penev : всеки в България вижда конспирация на всякъде! Но този и вариант който колегата изтъква е възможно най-невероятният! Всъщност първата и втората част на теста (интелигентност и проф.компетентност) е най-обективната част в целият конкурс. В интегритета е въпрос на интерпретация. Да възможно е да има манипулация, но тя не е в това да ти поставят непреодолима бариера на теста. Аз съм доказателство - както казах в друг пост теста се минава нормално от интелигентен човек без особена подготовка, а тук всички са такива. А и доста хора дадоха мнение за трудността на теста. Решаването му е по-скоро въпрос на концентрация.
И все пак отново призовавам всички да гледат на този конкурс като на една обикновена проверка на знания, а не да се хвърлят в него на живот и смърт!
- bbboxxx
- Младши потребител
terra_s написа:Няма публикувани списъци. Написаното беше в пост на n_p_84 - когато са я извикали след уведомлението, че е одобрена са и връчили списък с 31 човека с оценки от тестове, представяния, коефициенти и прочие... Предположението и бе, че става въпрос за 20 одобрени кандидата и 11 резерви...
P.S. Само не разбирам това триене на постове защо е нужно?
Да това беше предположение. А ти имаш ли идея дали наистина е така?
А колкото до триенето май се е изплашила някой да не я познае от комисията,защото както всички разбрахме и те четат форума. Жалко, според мен, че се е стреснала от това, защото ако очакваме такива хора да променят АМ ще трябва доста да почакаме или да не дочакаме, но...... но това си е мое мнение
- vaness
- Потребител
detektiv написа:p_g_penev написа:Ако след прочита на горенаписаното възникнат въпроси, моля да ги споделите в ЛС.
Това е от мен! ...и тайно се надявам да не съм прав, щото иначе - "Бог да пази България"!
Здравейте,
След такова изказване няма начин да не възникнат въпроси и след като призовавате да ги споделин в лични е редно да си откл'чите ЛС (Неколкократно е обяснено как става и пак - влезте си в профила чрез потребителси панел и натиснете бутон настройки на форума ис маркирайте да на искам да получавам ЛС, след това Ок
Виждам, че и други участници искат да споделят.
Дано следите форума
Отключих си ЛС!
- p_g_penev
- Нов потребител
.
Последна промяна terra_s на 21 Авг 2012, 09:34, променена общо 1 път
- terra_s
- Младши потребител
Kakvo stana s Varna, nqkakvi obajdaniq?
- juji83
- Младши потребител
detektiv написа:Това е тактически подход на АМ. Ако има разпускащи да ги хванат и тогава ЧАО. Така, че Варна и Русе бъдете нащрек. никакво разпускане, щото ще сте чао
detektiv, Споко тези които не са си вдигнали телефона пак ще ги намерят-ако не ги намерят на домашния телефон ще им се обадят по джиесема или ще им пратят имейл!Ти бъди спокоен!Току така нямат да кажат чао!Ако така казват чао по твоята логика значи могат и да се обадят и на тези които не са минали теста!А няма логика да звънят на кандидати които не са взели необходимите %.Имам въпрос като си толкова сигурен че това е тактически ход-откъде имаш тази информация или си служител в АМ?
juji83 , разбирам твоето не търпение но мисля че до сега никой не се е похвалил!А и juji83 не искам да те отчайвам , но ако има човек на когото са му се обадили може би се страхува да го напише във форума, защото някои от комисията или служител на АМ може да четат форума и да ги познаят!
- maria__simova
- Младши потребител
vaness написа:А колкото до триенето май се е изплашила някой да не я познае от комисията,защото както всички разбрахме и те четат форума. Жалко, според мен, че се е стреснала от това, защото ако очакваме такива хора да променят АМ ще трябва доста да почакаме или да не дочакаме, но...... но това си е мое мнение
vaness, постовете ми са изтрити, не защото се притеснявам от комисията /ако се притеснявх, нямаше въобще да пиша/, а защото според мен хората в тази тема са доста критични и опитвайки се да помогна, давайки информация по някакъв начин, се оказа, че всъщност постовете ми са безполезни и оплювани. Това е причината да бъдат изтрити. Не съм се стреснала от никои, просто нямам какво да пиша, а и каквото да напиша, ще е поставено под съмнение. Който има желание да ме попита нещо може да го направи директно, както направиха няколко човека на лични. Невиждам смисъл от злобни нападки и коментари, още повече, че от няколко изказвания в интернет пространството едва ли може да знаете какъв човек стои насреща и да му слагате етикети. Мислех си, че тази тема е за взаимопомощ и аз точно за това съм я използвала, веднага след като ми се обадиха за интервю /преди това не съм я чела/.
terra_s, доколкото разбирам не си от кандидатите и понеже от постовете ти разбирам, че си доста запознат с нещата може ли да ми дадеш малко повече инфо за обучението? Интересуваме по колко дни продължават модулите, колко от тях са теория и колко практика /разбрах че теорията е 560уч.часа, но разделено по модули по 140часа ли се пада на модул теория или всеки модул е различно/. Най-вече ме интересува първия модул и времето за практика след него. Имам две малки деца и ми е много важно да организирам някой да се грижи за тях. Благодаря предварително за отговора.
Не се заяждам с никои, поста ми е съвсем приятелски и добронамерен /дано пак да не ме разберете погрешно/. Доста позитивен човек съм и подобни изказвания на хора, които не стоят пред мен и не ме гледат в очите не ме засяга и ги отминавам.
Пожелавам успех на всички и много ще се радвам още някои от тук да се похвали с обаждане след интервю.
- n_p_84
- Младши потребител
terra_s написа:vaness написа:terra_s написа:
Това имах предвид и аз, Vaness. За добро или за лошо, човек трябва да да умее да си стои зад думите - написани или казани...В този ред на мисли, наистина ли вярвате, че някой, някъде ще тръгне да издирва кой кой е в тази тема, какво точно е писал и в коя митница е приет на работа? Аз мисля, че не...
Всъщност, до колкото прочетох написаното от n_p, преди да го изтрие, въпросът към нея е бил дали участва във форуми, не дали участва в ТОЗИ форум и в ТАЗИ тема точно? И по - скоро внушенията за питането са си били лично и единствено само нейни.
Мернах по - горе предположение, че темата се чете от служители на Агенция "Митници". Да, чете се и по - скоро бих се учудил ако нито един служител на АМ не си правеше труда да я чете. Чете се и се коментира, а определени постове в нея будят сериозен смях заради изписаните купища небивалици в тях.
В тази връзка, съветът ми е към всички участници в темата, особено тези, на които тестовете и интервютата още предстоят: агенция "ЕКМК"/една кака ми каза/ може и да е достоверен източник за някой, но по - добре е да се съсредоточите върху собствената си подготовка и представяне, отколкото да надавате ухо и сляпо да вярвате на "достоверни" информации...
Надявам се, не засягам никого с поста си. Успех на тези, на които "пресявката" тепърва предстои..
terra_s България е свободна страна никой не е казал че служители на АМ да не чете форума, но да се представят на кандидати и да пишат какви ли не слухове и глупости-стават смешни и жалки това е първото!Второто недопустимо е пак казвам да се задава такъв въпрос-защото се всява страх у хората-т.е да не могат да си изказват своите мнения изживявания по време на тестовете или интервюто, защото ако го направят няма да бъдат одобрени!!Мисля че това е неправилно!
Последна промяна maria__simova на 18 Авг 2012, 21:16, променена общо 1 път
- maria__simova
- Младши потребител
[quote="n_p_84"][quote="vaness"]
vaness, постовете ми са изтрити, не защото се притеснявам от комисията /ако се притеснявх, нямаше въобще да пиша/, а защото според мен хората в тази тема са доста критични и опитвайки се да помогна, давайки информация по някакъв начин, се оказа, че всъщност постовете ми са безполезни и оплювани. Това е причината да бъдат изтрити. Не съм се стреснала от никои, просто нямам какво да пиша, а и каквото да напиша, ще е поставено под съмнение. Който има желание да ме попита нещо може да го направи директно, както направиха няколко човека на лични. Невиждам смисъл от злобни нападки и коментари, още повече, че от няколко изказвания в интернет пространството едва ли може да знаете какъв човек стои насреща и да му слагате етикети. Мислех си, че тази тема е за взаимопомощ и аз точно за това съм я използвала, веднага след като ми се обадиха за интервю /преди това не съм я чела/.
terra_s, доколкото разбирам не си от кандидатите и понеже от постовете ти разбирам, че си доста запознат с нещата може ли да ми дадеш малко повече инфо за обучението? Интересуваме по колко дни продължават модулите, колко от тях са теория и колко практика /разбрах че теорията е 560уч.часа, но разделено по модули по 140часа ли се пада на модул теория или всеки модул е различно/. Най-вече ме интересува първия модул и времето за практика след него. Имам две малки деца и ми е много важно да организирам някой да се грижи за тях. Благодаря предварително за отговора.
Не се заяждам с никои, поста ми е съвсем приятелски и добронамерен /дано пак да не ме разберете погрешно/. Доста позитивен човек съм и подобни изказвания на хора, които не стоят пред мен и не ме гледат в очите не ме засяга и ги отминавам.
Пожелавам успех на всички и много ще се радвам още някои от тук да се похвали с обаждане след интервю.
n_p_84 абсолютно си права!Но хората са различни имат различно мислене и може твоите думи да се разберат по различен начин!Лично аз те подкрепям и ти се радвам на назначението!Но ние българите си имаме и една много лоша черта-да си завиждаме!Аз мисля че тази тема не е направена да се плюят, да се обиждат потребителите, да се подиграват с потребителите(подигравка имам предвид служители на АМ да се правят на кандидати за конкурса и да пишат врелини капели по темата), а тази тема е направена да се помогне с полезна информация на кандидатите за АМ!
n_p_84 абсолютно си права!Но хората са различни имат различно мислене и може твоите думи да се разберат по различен начин!Лично аз те подкрепям и ти се радвам на назначението!Но ние българите си имаме и една много лоша черта-да си завиждаме!Аз мисля че тази тема не е направена да се плюят, да се обиждат потребителите, да се подиграват с потребителите(подигравка имам предвид служители на АМ да се правят на кандидати за конкурса и да пишат врелини капели по темата), а тази тема е направена да се помогне с полезна информация на кандидатите за АМ!
- maria__simova
- Младши потребител
Здравейте,някой от София да се похвали,че е избран за Инспектор?
- vanci86
- Младши потребител
КЪМ юристите, както и към служителите на АМ:
Това е Устройствения правилник на АМ: http://customs.bg/bg/page/234
А това е изменението на Устройствения правилник на АМ от 14/08/2012: http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135805507
В член 17 Дирекция Организация и управление на човешките ресурси, т.6 и т.7 се споменават психологически методи при набиране и подбор, както и психологически тестове при конкурси за държавен служител и по кодекса на труда.
Това означава ли, че до този момент, те не са можели да използват подобен вид тестове при подбор на кадри?
Благодаря предварително!
А това е изменението на Устройствения правилник на АМ от 14/08/2012: http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135805507
В член 17 Дирекция Организация и управление на човешките ресурси, т.6 и т.7 се споменават психологически методи при набиране и подбор, както и психологически тестове при конкурси за държавен служител и по кодекса на труда.
Това означава ли, че до този момент, те не са можели да използват подобен вид тестове при подбор на кадри?
Благодаря предварително!
Последна промяна impeks_g на 18 Авг 2012, 22:18, променена общо 1 път
- impeks_g
- Младши потребител
.
Последна промяна terra_s на 21 Авг 2012, 09:33, променена общо 1 път
- terra_s
- Младши потребител
impeks_g написа:КЪМ юристите, както и към служителите на АМ:
В член 16 Дирекция Организация и управление на човешките ресурси, т.6 и т.7 се споменават психологически методи при набиране и подбор, както и психологически тестове при конкурси за държавен служител и по кодекса на труда.
Благодаря предварително!
impeks_g-Поздравления за въпроса, който го постави!Браво!
- maria__simova
- Младши потребител
|
|