- Дата и час: 12 Яну 2025, 18:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
.
Последна промяна terra_s на 21 Авг 2012, 09:31, променена общо 1 път
- terra_s
- Младши потребител
Ох, че интересно взе да става. Да се чуди човек: на ЛС ли да отговаря, щото че изпусне репликите , филма ли да гледа- я тук какъв театър е или да разпуска ха ха ха
- detektiv
- Младши потребител
terra_s написа:maria__simova написа:
Мaria__simova, един единствен въпрос към Вас или по - скоро молба да направим едно уточнение...
Бихте ли посочили КОИ от пишещите в тази тема смятате за служители на Агенция"Митници" и респективно те, според Вас са се представяли за кандидати и са писали глупости?!?
Моля да го направите, ако разбира се, държите да изчистим по - нататъшни недоразумения, както и да отстраним ненужните нападки и подозрения между участниците в темата...
Относно първото Ви изречение, на едно мнение сме. България наистина е свободна страна и всеки има право да пише и отстоява мненията си, независимо от мястото, което заема под слънцето...
terra_s-Ще ви отговоря по следния начин прочетете първата част от темата и ще видите как някои потребители какви ли не щуротии и слухове пишеха!Защо имам тези подозрения-ами защо тези хора сега не пишат във втората част!А и прочетете малко по-горе преди малко директно зададах въпрос на detektiv въпроса да не е служител на АМ!Има и друго щом комисията в Бургас се е осмелила да задава на кандидатите такъв въпрос значи следят много добре сайта и пишат в него!Мисля че дадах тактичен и ясен отговор!
- maria__simova
- Младши потребител
terra_s написа:n_p_84 написа:
n_p_84, модулите са с различна продължителност. Би следвало, още със започването на първия да получите и пълната програма /по дни/ с темите, по коите ще се обучавате всеки ден за целия базов (седеммесечен) курс . В програмата ще Ви бъде уточнено и по колко време, от кого до кога ще се провежда всеки един модул, както и колко време и къде след съответния модул ще карате практика. Обичайно, най - дълъг, като времетраене е модул 1 - около 40 - 45 дни, но по - точна информация за обучението си изобщо може да потърсите от отдел "Човешки ресурси" на съответната митница в която сте приета на работа.
Още веднъж, поздравления за приемането. Уточниха ли Ви вече къде ще започвате работа?
terra_s-много съм впечатлена каква информация имате-как така само вие имате такава информация за модулите а пък останалите кандидати нямат такава информация!Май вече започвам да подозирам че сте служител на АМ!Ами подозирам да е така защото се осмелявате да питате n_p_84 къде ще започне работа!
- maria__simova
- Младши потребител
Последна промяна bil_11 на 20 Авг 2012, 14:50, променена общо 1 път
- bil_11
- Младши потребител
.
Последна промяна terra_s на 21 Авг 2012, 09:32, променена общо 1 път
- terra_s
- Младши потребител
.
Последна промяна terra_s на 21 Авг 2012, 10:38, променена общо 1 път
- terra_s
- Младши потребител
Последна промяна bil_11 на 20 Авг 2012, 14:51, променена общо 1 път
- bil_11
- Младши потребител
terra_s написа: Обичайно, най - дълъг, като времетраене е модул 1 - около 40 - 45 дни
Още веднъж, поздравления за приемането. Уточниха ли Ви вече къде ще започвате работа?
Благодаря, точно това най-много ме интересуваше.
В понеделник ще си занеса документите и тогава ще ги пратят в София. След това вече предполагам ще имам повече информация.
Наистина ще се радвам ако спрем да се нападаме и запазим добрия тон. Нека си помагаме с информация и да си бъдем полезни взаимно.
- n_p_84
- Младши потребител
maria__simova написа:terra_s написа:maria__simova написа:
Мaria__simova, един единствен въпрос към Вас или по - скоро молба да направим едно уточнение...
Бихте ли посочили КОИ от пишещите в тази тема смятате за служители на Агенция"Митници" и респективно те, според Вас са се представяли за кандидати и са писали глупости?!?
Моля да го направите, ако разбира се, държите да изчистим по - нататъшни недоразумения, както и да отстраним ненужните нападки и подозрения между участниците в темата...
Относно първото Ви изречение, на едно мнение сме. България наистина е свободна страна и всеки има право да пише и отстоява мненията си, независимо от мястото, което заема под слънцето...
terra_s-Ще ви отговоря по следния начин прочетете първата част от темата и ще видите как някои потребители какви ли не щуротии и слухове пишеха!Защо имам тези подозрения-ами защо тези хора сега не пишат във втората част!А и прочетете малко по-горе преди малко директно зададах въпрос на detektiv въпроса да не е служител на АМ!Има и друго щом комисията в Бургас се е осмелила да задава на кандидатите такъв въпрос значи следят много добре сайта и пишат в него!Мисля че дадах тактичен и ясен отговор!
Боя се, че дори и да се опитат - нищо няма да проследят през този или онзи форум! А защо, някой да не би де се крие. Аз ако исках да се скрия, щях да ползвам Прокси.
PS: ...към спецовете на АМ
Подочувам, че скоро сайта Ви може да се "понапъне" от хакери! То и аз, с просто око виждам, че връзката не е шифрована...
- p_g_penev
- Нов потребител
frangolita написа:Моля, " 12000m " да си отключи ЛС
готово
- 12000m
- Младши потребител
Извинявайте, че се намесвам в разговора, но една част от пишещите в темата са се вкарали в страхотни филми В началото, докато четях vol.1, се радвах на ентусиазма на кандидатите, защото именно това е правилната нагласа за участие в конкурс, независимо по какъв повод се провежда такъв. След това нещата много рязко преминаха в недоверие, а накрая в откровена истерия. Истинска детска градина! Осъзнайте се! Прочетете отново vol.1 и vol. 2 и вижте какви неземни глупости са изписани. При това от хора, които имат реална възможност скоро да влязат в роля на контролен орган.
Естествено, че темата се чете от служители на агенцията. Но от чист интерес какви хора предстои да бъдат назначени. Лично аз се плаша от прочетеното тук.
В първата тема се опитах да помогна с информация дотолкова, доколкото считам, че това, което пиша няма да опорочи конкурса или мотивацията на кандидатите. Мненията си изтрих, защото в един по-късен етап разбрах, че пишещите тук реално не искат информация, а просто трибуна, за да изтерясват публично и да да получат възможност да обвинят Световната конспирация за неуспеха си.
И понеже осъзнавам, че не всички разбират от намеци, ще го кажа направо: "Върнете се назад в темата и прочетете отново мненията си. Гордеете ли се с тях? - Ако отговорът е "не", то тогава ги редактирайте."
Естествено, че темата се чете от служители на агенцията. Но от чист интерес какви хора предстои да бъдат назначени. Лично аз се плаша от прочетеното тук.
В първата тема се опитах да помогна с информация дотолкова, доколкото считам, че това, което пиша няма да опорочи конкурса или мотивацията на кандидатите. Мненията си изтрих, защото в един по-късен етап разбрах, че пишещите тук реално не искат информация, а просто трибуна, за да изтерясват публично и да да получат възможност да обвинят Световната конспирация за неуспеха си.
И понеже осъзнавам, че не всички разбират от намеци, ще го кажа направо: "Върнете се назад в темата и прочетете отново мненията си. Гордеете ли се с тях? - Ако отговорът е "не", то тогава ги редактирайте."
Завърти си очите и си погледни между ушите!
-
impressed - Младши потребител
12000m написа:frangolita написа:Моля, " 12000m " да си отключи ЛС
готово
Благодаря
- frangolita
- Младши потребител
detektiv написа:frangolita написа:гр.Бургас точно в неделя вечерта ги бяха почнали с обажданията /или поне тези от тях, които пишат в този форум/ и всички бяха изненадани, точно защото беше почивен ден - има го писано в vol.1 на темата.
Това е тактически подход на АМ. Ако има разпускащи да ги хванат и тогава ЧАО. Така, че Варна и Русе бъдете нащрек. никакво разпускане, щото ще сте чао
Мария_стоянова, споко бе маце от тук го - взех. А ти кога добави последните редове на поста си в който в прав текст ме обвиняваш- не е честно така.
Не те знам какви филми гледаш и каво пиене пиеш , но я по- внимателно с количествата и с обвиненията.
То не че е лошо да съм от АМ. Та нали всичли тук за това се борят, Някой вече ми завиждат- нали така.
Само дето още Русе не е на дневен ред.
- detektiv
- Младши потребител
detektiv написа:detektiv написа:frangolita написа:гр.Бургас точно в неделя вечерта ги бяха почнали с обажданията /или поне тези от тях, които пишат в този форум/ и всички бяха изненадани, точно защото беше почивен ден - има го писано в vol.1 на темата.
Това е тактически подход на АМ. Ако има разпускащи да ги хванат и тогава ЧАО. Така, че Варна и Русе бъдете нащрек. никакво разпускане, щото ще сте чао
Мария_стоянова, споко бе маце от тук го - взех. А ти кога добави последните редове на поста си в който в прав текст ме обвиняваш- не е честно така.
Не те знам какви филми гледаш и каво пиене пиеш , но я по- внимателно с количествата и с обвиненията.
То не че е лошо да съм от АМ. Та нали всичли тук за това се борят, Някой вече ми завиждат- нали така.
Само дето още Русе не е на дневен ред.
maria__simova, специално за Вас прегледах отново vol.1 На стр.26, последния коментар е от sancho69 » 05 Авг, неделя, 2012, 18:29, цитирам " Бургас тука ли сте ей сега ми се обадиха че съм одобрена за интервюто много съм щастлива !!!! Айде успех на всички. А на aris мерси за информацията отново".
Та ето от тука половината в този форум знаем, че е напълно възможно в неделя вечер да ни се обадят, ако сме одобрени. Четете бе хора, не гледайте само да кълвете другите, всички сме изнервени вече...
- frangolita
- Младши потребител
n_p_84 написа:vaness написа:А колкото до триенето май се е изплашила някой да не я познае от комисията,защото както всички разбрахме и те четат форума. Жалко, според мен, че се е стреснала от това, защото ако очакваме такива хора да променят АМ ще трябва доста да почакаме или да не дочакаме, но...... но това си е мое мнение
vaness, постовете ми са изтрити, не защото се притеснявам от комисията /ако се притеснявх, нямаше въобще да пиша/, а защото според мен хората в тази тема са доста критични и опитвайки се да помогна, давайки информация по някакъв начин, се оказа, че всъщност постовете ми са безполезни и оплювани. Това е причината да бъдат изтрити. Не съм се стреснала от никои, просто нямам какво да пиша, а и каквото да напиша, ще е поставено под съмнение. Който има желание да ме попита нещо може да го направи директно, както направиха няколко човека на лични. Невиждам смисъл от злобни нападки и коментари, още повече, че от няколко изказвания в интернет пространството едва ли може да знаете какъв човек стои насреща и да му слагате етикети. Мислех си, че тази тема е за взаимопомощ и аз точно за това съм я използвала, веднага след като ми се обадиха за интервю /преди това не съм я чела/.
terra_s, доколкото разбирам не си от кандидатите и понеже от постовете ти разбирам, че си доста запознат с нещата може ли да ми дадеш малко повече инфо за обучението? Интересуваме по колко дни продължават модулите, колко от тях са теория и колко практика /разбрах че теорията е 560уч.часа, но разделено по модули по 140часа ли се пада на модул теория или всеки модул е различно/. Най-вече ме интересува първия модул и времето за практика след него. Имам две малки деца и ми е много важно да организирам някой да се грижи за тях. Благодаря предварително за отговора.
Не се заяждам с никои, поста ми е съвсем приятелски и добронамерен /дано пак да не ме разберете погрешно/. Доста позитивен човек съм и подобни изказвания на хора, които не стоят пред мен и не ме гледат в очите не ме засяга и ги отминавам.
Пожелавам успех на всички и много ще се радвам още някои от тук да се похвали с обаждане след интервю.
Извинявай, ако по някакъв начин съм те засегнала. Изразих мнението си не за да се заяждам, а просто ми направи впечатление, че почти всеки участник във форума спира да пише веднага след като е одобрен и изтрива постовете си. И тъй като не познавам никой от вас, започва едно съмнение да се заражда в мен - ЗАЩО??? Това,че хората започват да пишат мненията си, било то и критични и скептични / мисля,че няма условие да сме само добронамерени за да пишем във форума/, не е лошо, а дори напротив според мен. Не бях се сетила, че някой може да се обижда от мнения на напълно непознати във някакъв форум
- vaness
- Потребител
Във връзка с анонимността на конкурса в Агенция Митници : Навсякъде ли, където се провежда този "конкурс" анонимността е нарушена и е само за заблуда- та нали си написахме тъй наречените "фиктивни номера"- то е равносилно на написани имена!!!
- ninava
- Нов потребител
Пожелавам успех на всички, които ще се явят на изпит утре в Пловдив. Дано усилията да бъдат възнаградени!
- cvety_z
- Нов потребител
Горещо лято, нали, е прогнозите са за студена зима!
Пазете си нервите бе хора. Ще ви трябват. Не всичко започва и свършва с АМ- животът продължава.
Вижте какво, АМ организира конкурса и ще си подбере сред около 5000 кандидата тези, които сметне, че отговарят на нобходимите параметри. Никой не е казал, че търсят най-умните или най... Просто се търсят комплекс от качества. Те правят подбора. и каквото търсят- това и ще получат.
Или иначе казано С какъвто се събереш- с такъв ще се разведеш.
Лек ден на всички!
Варна и Русе довечера -Умната, щото иначе- Русата!
Пазете си нервите бе хора. Ще ви трябват. Не всичко започва и свършва с АМ- животът продължава.
Вижте какво, АМ организира конкурса и ще си подбере сред около 5000 кандидата тези, които сметне, че отговарят на нобходимите параметри. Никой не е казал, че търсят най-умните или най... Просто се търсят комплекс от качества. Те правят подбора. и каквото търсят- това и ще получат.
Или иначе казано С какъвто се събереш- с такъв ще се разведеш.
Лек ден на всички!
Варна и Русе довечера -Умната, щото иначе- Русата!
- detektiv
- Младши потребител
Покрай всички нападки, обвинения, подозрения, опасения и т.н. и т.н. темата съвсем смени посоката си на развитие... както и да е
Варна? Русе? Обаждания?
Варна? Русе? Обаждания?
- ani_fer
- Потребител
|
|