начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Конкурс за главен митнически инспектор в АМ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Конкурс за главен митнически инспектор в АМ

Мнениеот ivel7412 » 07 Ное 2012, 11:22

Здравейте,
интересува ме някой явявал ли се е на конкурс за главен митнически инспектор? Интересува ме, дали конкурса се различава от конкурса за младши митнически инспектор. За тази длъжност /главен митнически инспектор/ изискванията са завишени и ме притеснява, че самият конкурс ще е по-тежък от конкурса за младши митнически инспектор. По-навътре ли трябва да се влезе в нормативната материя за този конкурс...
В петък 09.11.2012г. съм на конкурс във Варна и се притеснявам доста по тази тема :?
Благодаря предварително....
ivel7412
Нов потребител

Re: Конкурс за главен митнически инспектор в АМ

Мнениеот andre6koto » 08 Ное 2012, 08:43

Здравей! За съжаление не мога да ти помогна с информация, но поне може да обсъдим възможните варианти, ако искаш. Ако не-в петък ще се видим в залата. Желая ти успех :D
andre6koto
Нов потребител

Мнениеот ivel7412 » 08 Ное 2012, 09:02

andre6koto написа:Здравей! За съжаление не мога да ти помогна с информация, но поне може да обсъдим възможните варианти, ако искаш. Ако не-в петък ще се видим в залата. Желая ти успех :D

Ами все е нещо, да започнем от някъде :wink:

Много е лошо, че няма никакво инфо от бивши участници, какво ще представлява изпита....а напрежението расте ли, расте.... :roll:
ivel7412
Нов потребител

Мнениеот andre6koto » 08 Ное 2012, 10:43

Знаеш ли предпочитам да не го правя толкова публично. Ако искаш ми изпрати телефон на лично съобщение или на andreevi777@gmail.com и аз ще се свържа с теб.
andre6koto
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити