начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Неплатен отпуск по време на предизвестие

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неплатен отпуск по време на предизвестие

Мнениеот asdf4321 » 16 Фев 2013, 22:54

Здравейте, казусът ми е следният!
Управителят ми пуска неплатен отпуск по време на предизвестието без да ме пита и без да ми дава документ с който да удостоверим това.Не съм подписвал нищо относно това,не ми е предлагано нищо, а знам че трябва да се подаде молба до управителя за неплатен отпуск.Та съкратен съм по незнайно кой член(не го пишеше в документа,който ми връчиха), по договор заплатата ми е 290лв. на 8 часа а работя на 7 часа за 600 лева.(не мога да удостоверя,че получавам толкова, а вече съм и в неплатен отпуск...
Моля кажете ми какво може да се направи,ако въобще може...Разбрах,че мога да се обадя в инспекция по труда и да им го съобщя ,но това ще застраши ли пълното изплащане на парите ми...
Благодаря!
Цветан Димитров
asdf4321
Нов потребител

Назад към Трудово право