начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Изплащане на обезщетение при дисциплинарно уволнение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изплащане на обезщетение при дисциплинарно уволнение

Мнениеот bradjasal » 17 Фев 2013, 11:30

Здравейте!
След спечелено от мен дело на първа инстанция по всички мои искове - за отнямана на наказанието, за обезщетение и за възстановяване на предишната ми позиция, работодателят подава жалба в законоустановения срок. След около месец и половина аз все още не съм получил нито копие от жалбата, нито информация за движение по делото, респективно жалбата, но установявам, че работодателят ми е превел точно цялата сума с лихвите съгласно решението на първоинстанционния съд. Проверка в съда установява, че жалбата продължава да е налице, но все още нямам информация за нейното съдържание. Означава ли това, че аз мога да поискам съдът да ми издаде съобщението, с което да се върна на работа? Или че работодателят се е съгласил да ми изплати обезщетението за оставане без работа повече от 6 месеца, но продължава да настоява да не ме приема обратно на работа?
bradjasal
Младши потребител

Назад към Трудово право