Начи имам наложени доста големи глоби които съм твърдо решен да не платя. Аз съм студент, не работя, нямам имущество така че няма за какво да ме барнат. Освен за .I.
Oстава обаче неприятната комуникация с държавните изпълнители която мн ми се ще да избегна.
Въпросът ми е какво да очаквам? Какви са стъпките които ще преприемат? Аз се крия, на непознати номера не вдигам, като се звъни на вратата денем не отваряме. При това положение предполагам не могат да дойдат да къртят блиндираната врата на семейното жилище докато не са ме призовали и не са влезли в контакт с мен, нали така? Много се надявам да се впиша в давностния срок по ЗАНН и в тая връзка - при какви обстоятелства ще образуват изпълнително производство и как бих могъл евентуално да го отлагам, протакам докато изтекат 2 години.
Моля само компетентни лица да ми пишат, другите които хабер си нямат просто.. ще си спестя неприличното предложение
- Дата и час: 26 Дек 2024, 08:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
производство по ДОПК
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: производство по ДОПК
Това е правен Форум, а не форум за шмекерски номера.
- neutralen
- Активен потребител
2г. не стигат....може да се окажат доста повече....
- n_ikito
- Активен потребител
При така представена ситуация, съм изцяло на страната на ДСИ
- kushgribi
- Младши потребител
Така ли ве? Ми що не земеш да са махаш от тука? Ай да не нарушаваме добрия тон, А?
- commodoro
- Потребител
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|