начало

Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент Защо румънският Конституционен съд анулира изборите за президент

Чси прибира суми от Чез

Чси прибира суми от Чез

Мнениеот vesko10 » 15 Мар 2013, 09:42

Здравек те, имам да получавам от чез суми за изградени от фирмата ми трафопост и кабели линии, имам да получавам сумите чак сега при положение че инвестиционните работи ги направих през 2009 г.
Стана ясно че миналата година ЧСИ е сложил запор върху сумите който трябва да получа и сега съм пред финализиране (ако аз реша) но няма да мога да си получа аз сумите а ще отидат в сметката на ЧСИ-то.
След кратко проучване чрез мой колеги стройтели стана ясно че някой в тази ситуация се е оправил и си е получил сумите, за това бих искал да се обърна към форума за мнения и съвети

Благодаря
vesko10
Нов потребител

Re: Чси прибира суми от Чез

Мнениеот ivan_lawyer » 15 Мар 2013, 12:47

Нищо не става ясно. Кой е завел изпълнителното дело, как липсват парите и други.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот p_dyan » 15 Мар 2013, 21:44

Задай по-точно(по-ясно) въпроса?
"стана ясно че някой в тази ситуация се е оправил и си е получил сумите" - какво искаш да кажеш с това. Да разбираме, че Чез са платили на ЧСИ (респ. на някой твой кредитор), а ти не знаеш кой е той ?
p_dyan
Потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 15 Мар 2013, 22:09

Запор на вземане? Не съм и предполагала, че някой може да докара изпълнителното до този етап ( заради тромавостта ЧСИ-НАП-ТЗЛ, но пък и вземането тук доста е разтеглено във времето, което е плюс), но явно съм грешала, а съветът на калахан от друга тема има резултат.
Бравус :D .

п.п. ако не е разбрал, то съвсем скоро ще разбере и кой е неговият взискател.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство