начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Пълномощно

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пълномощно

Мнениеот victory28 » 21 Авг 2013, 19:38

Как мога да разбера дали едно пълномощно е оттеглено, аз съм пълномощника, ако е оттеглено да не се занимавам със вадене на документи и прочия, всичко е разходи, със човека не мога да се свържа, а не съм и уведомена по никакъв начин ( при вадене на данъчна оценка дали го проверяват? ), там ме накараха да напиша номера на пълмонощното, дата на която е направено, и имената на нотариуса, което ме въвежда на мисълта че го проверяват, тъка ли е?
victory28
Нов потребител

Re: Пълномощно

Мнениеот ivan_lawyer » 21 Авг 2013, 20:32

Не носите някаква отговорност.

Ако Ви се оттегли пълномощното, трябва да Ви уведомят. С което носите отговорност за действия.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот victory28 » 22 Авг 2013, 14:26

А тази нотариална покана задължително ли трябва да ми е пратят, или може и без нея, тоес по какъв начи трябва да ме уведомят?
victory28
Нов потребител

Мнениеот rts » 22 Авг 2013, 15:25

За оттегляне на пълномощно могат да ви уведомят всякак, друг е въпросът как ще докажат, че са го направили.Няма как да не разберете, ако уведомлението Ви е лично връчено или съобщено.

Вие имате задължение от получаване на уведомление за оттегляне на пълномощното, да не извършвате никое от действията, с които сте упълномощени по оттегленото пълномощно.
rts
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба