начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

наказателно постановление КЗП

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наказателно постановление КЗП

Мнениеот asista » 07 Окт 2013, 11:53

Издаден ми е акт от КЗП миналата година август месец и е в 6 месечния срок за издаване на НП. Не съм го получила, т.е. не са успели да ми го връчат, но вече го виждам че е прехвърлено в НАП. Въпросът ми е може ли да се оспорва след като не е връчено и какво може да се направи?
asista
Нов потребител

Re: наказателно постановление КЗП

Мнениеот neutralen » 07 Окт 2013, 14:15

8) Крайно време е да се разбере, че в България има закони, но няма законност. Разбира се че по закон всичко е възможно, но вероятността гражданин да спечели дело срещу правителствена агенция е равно на вероятността за спечелване на джакпот от тотото.Трябва да знаете, че КЗП няма нужда от адвокати - тази функция се изпълнява от съда, от съответния съдия докладчик по делото. Сами ще се убедите в горното. Иначе няма друго обяснение, как без да ви е връчено НП е влязло в сила:D
neutralen
Активен потребител

Назад към Административно право