Здравейте скъпи приятели. Имам един юридически въпрос към вас. В етап съм на реализиране на проект по програма Младежта в действие. Проекта не е чрез юридическо лице, а самата програма има опция и неформална група млади хора да участват по нея . За мой лош късмет датата в която трябва да реализирам проекта си съвпада и с датата в която трябва неотложно да пътувам в чужбина. С цел да се реализира този проект обмислям вариант чрез нотариално заверено пълномощно да упълномощя човек от екипа с който работя. Въпроса ми е първо съществува ли вариант да упълномощя някого все пак с цел реализация на проекта и ако човека който упълномощя (аз му имам доверие, но знае ли човек) без да иска или умишлено направи някакви "сакатлъци" със средствата по проекта отговорност за неговите действия ще нося ли и аз с оглед факта че съм го упълномощил?
Вярвам, че тук има добри професионалисти, които могат да ми дадат адекватен отговор за което бих им бил много благодарен.
- Дата и час: 25 Фев 2025, 01:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пълномощно за управляване на проект по Еврофонд
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Пълномощно за управляване на проект по Еврофонд
Освен Пълномощно трябва да сключите и Договор за управление, в който да регламентирате права, задължения и отговорности на пълномощника.
- neutralen
- Активен потребител
Re: Пълномощно за управляване на проект по Еврофонд
И само това трябва да се извърши така ли ?
- vivian636
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|