начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Пълномощно за управляване на проект по Еврофонд

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пълномощно за управляване на проект по Еврофонд

Мнениеот vivian636 » 17 Дек 2013, 04:16

Здравейте скъпи приятели. Имам един юридически въпрос към вас. В етап съм на реализиране на проект по програма Младежта в действие. Проекта не е чрез юридическо лице, а самата програма има опция и неформална група млади хора да участват по нея . За мой лош късмет датата в която трябва да реализирам проекта си съвпада и с датата в която трябва неотложно да пътувам в чужбина. С цел да се реализира този проект обмислям вариант чрез нотариално заверено пълномощно да упълномощя човек от екипа с който работя. Въпроса ми е първо съществува ли вариант да упълномощя някого все пак с цел реализация на проекта и ако човека който упълномощя (аз му имам доверие, но знае ли човек) без да иска или умишлено направи някакви "сакатлъци" със средствата по проекта отговорност за неговите действия ще нося ли и аз с оглед факта че съм го упълномощил?
Вярвам, че тук има добри професионалисти, които могат да ми дадат адекватен отговор за което бих им бил много благодарен.
vivian636
Младши потребител

Re: Пълномощно за управляване на проект по Еврофонд

Мнениеот neutralen » 17 Дек 2013, 09:47

Освен Пълномощно трябва да сключите и Договор за управление, в който да регламентирате права, задължения и отговорности на пълномощника.
neutralen
Активен потребител

Re: Пълномощно за управляване на проект по Еврофонд

Мнениеот vivian636 » 17 Дек 2013, 11:31

И само това трябва да се извърши така ли ?
vivian636
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ