начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

Здравейте!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте!

Мнениеот alexander91 » 17 Дек 2013, 14:59

Аз съм на 22 години и съм студент 3 та година в Унсс. Искам да замина на бригада лятото за да работя но за това са ми необходими около 3000 лева. Тези пари от къде да ги взема и банките не ми отпускат кредит без поръчител.Считам ,че ако работя бих могъл да искарам и спестя около 1000 лева но останалите 2000 няма от къде да ги взема. Търся си поръчител, примерно ако изтеглим 3000 кредит 600 лева си ги взема моментално и от там нататък аз поемам ангажимета по кредита ,тъй като си е на мое име. Другия вариант е за заем срещо запис на заповед с лихва. Кредита ми трябва за работа тези 3000 се избиват още на първия месец просто няма кой да ми ги помогне....Студентския кредит е много изгоден с много ниска лихва но банките искат минимум 6 месеца работа на трудов договор :cry: При условие ,че работя и си искарвам пари нямам никаква причина да не обслужвам кредита си и да си създавам проблеми. Поръчителя си прибира 600 веднага след усвояването.
alexander91
Нов потребител

Re: Здравейте!

Мнениеот tixe » 23 Дек 2013, 15:21

:D Ако съм разбрал правило - търсиш някои,които да те финансира, защото когато ти спреш да плащаш той започва да плаща и аз търся такъв :lol: ако намериш да се обадиш :D :D :D :D
tixe
Младши потребител

Re: Здравейте!

Мнениеот nk7702n » 23 Дек 2013, 23:19

alexander91 написа:Аз съм на 22 години и съм студент 3 та година в Унсс. Искам да замина на бригада лятото за да работя но за това са ми необходими около 3000 лева. Тези пари от къде да ги взема и банките не ми отпускат кредит без поръчител.Считам ,че ако работя бих могъл да искарам и спестя около 1000 лева но останалите 2000 няма от къде да ги взема. Търся си поръчител, примерно ако изтеглим 3000 кредит 600 лева си ги взема моментално и от там нататък аз поемам ангажимета по кредита ,тъй като си е на мое име. Другия вариант е за заем срещо запис на заповед с лихва. Кредита ми трябва за работа тези 3000 се избиват още на първия месец просто няма кой да ми ги помогне....Студентския кредит е много изгоден с много ниска лихва но банките искат минимум 6 месеца работа на трудов договор :cry: При условие ,че работя и си искарвам пари нямам никаква причина да не обслужвам кредита си и да си създавам проблеми. Поръчителя си прибира 600 веднага след усвояването.

:roll: Вие не разбрахте ли, че в днешно време в България е много рисковано да се взима кредит? Откъде сте толкова сигурен, че ще Ви наемат на работа и колко време ще работите? Замислихте ли се какви лихви ще Ви начислят по кредита и какъв риск поема поръчителят, ако Вие спрете да плащате по договора за кредит? Защо просто не си потърсите подходяща работа вместо да теглите необмислено кредит, който най - вероятно няма да можете да обслужвате впоследствие!?
nk7702n
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ