Аз съм от бирниците и не разчитай на топки при мене, а на закона. Казвам ти какво може да направиш, защото на мене са ми го правили много пъти и съм наясно с процедурите как да парирам такива действия, вкл. съм пращал проверки на "уволнени", но тези дето го правим сме единици.
Няма какво да направиш! Скоро писах, че аз съм в такова положение по фактура от 2000 г. и ако я лепнат на вратата и изтърва обжалването ще я платя като поп. Сега смятам да се обадя на призовкарката и специално да я предупредя да ме търси и по телефона, а отделно тези дни ще сложа пощенска кутия отвънка с имената на всички фирми, ако вече не са ми я пратили, а ако съм изтървал срока и още не са образували изр. дело ще я платя ведната за да не ме натоварят с още 300 лв. в изпълнителното, по-точно 294.
- Дата и час: 25 Фев 2025, 00:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ТРЕТО ЗАДЪЛЖЕНО ЛИЦЕ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ТРЕТО ЗАДЪЛЖЕНО ЛИЦЕ
иванов_п аз те разбирам всеки трябва да се храни какво да кажем за гробарите кой иска да е гробар но като не може нищо друго да прави за да си изкарва прехраната му е простено. само не ми обясни как някой ще чака длъжника му да не си плаща 10 години и след това да си търси парите вместо да му спре услугата след втория не платен месец и да си търси парите. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ най-великото
- kostahov
- Младши потребител
Re: ТРЕТО ЗАДЪЛЖЕНО ЛИЦЕ
Аз ти обясних какво да правиш, защото това мога да ти обясня, за другите работи си търси омбутсман, приемна към законодателна комисия, масмедии и т.н. Пък ти ако си разбрал-разбрал, ако не - здраве!
- ivanov_p
- Активен потребител
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|